Indignació francesa per la crema duna bandera gal·la durant la Diada

Fent amics a Europa

Crema de banderes

El conseller consular francès a Barcelona, Raphael Chambat, ha demanat la "dissolució immediata d'Arran" després de la crema de banderes que es va produir durant la Diada. A través del seu compte de Twitter el conseller consular ha reclamat a la justícia que actuï i que no toleraran la crema de la bandera francesa. "Demano a la justícia que actuï, no acceptarem en cap concepte que la nostra bandera sigui cremada" ha assegurat Chambat.

Així mateix, en declaracions a la cadena Cope, també ha demanat "la dissolució immediata de l'organització". El conseller consular també ha exigit "a la CUP que es desvinculi immediatament de l'organització Arran". "Em va fer molta pena, això no ho acceptem a França i no ho acceptarem aquí" ha afirmat Chambat.

A més, la diputada francesa Samantha Cazebonne, que representa als francesos residents en Espanya, Portugal, Andorra i Mònaco també ha mostrat el rebuig a aquesta acció. La diputada ha condemnat el que ha considerat un "ultratge a la bandera francesa, símbol de llibertat i democràcia, desitjo que aquest acte no quedi impune" a través d'un tuit.

13 Comentaris

Publicitat
#12 José Hucha, Manchester, 14/09/2017 - 19:18

Madre mía los de la "revolució dels somriure"...

#11 Mesetario, Meseta, 13/09/2017 - 23:15

Francia tiene derecho a veto en la ONU.
Por eso, y por los mapas del tiempo de TV3, Cataluña independiente no solo no estaría en la UE, sino que casi seguro no estaría en la ONU.
Cataluña independiente no sería como Dinamarca o como Austria. Sería como Kosovo.

#10 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 13/09/2017 - 21:40

Ryanair afirma que continuaria operant a Catalunya si s'independitza.
La companyia constata que la demanda per visitar el país "no canviaria" pel seu estatus polític.

#10.1 Alejandro, Barcelona, 14/09/2017 - 14:13

Sí, una compañía que hizo fallida y con dinero de todos la sacamos...... ¿A flote?

#9 Alejandro, Barcelona, 13/09/2017 - 20:50

Pues a pesar de que los secesionistas dicen todo lo contrario, España es tan democrática que se les permite hasta cagarse en ellas, no solo quemarlas, sino, ca gar se. Para que vayan quejándose de falta de democracia estos descerebrados; en Francia o en cualquier otro país ya estarían en la cárcel.

#8 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , ES NORMAL PROTESTI FRANÇA CONTRA EL GOVERN CATALÀ PER NO FE RES, 13/09/2017 - 20:13

ES NORMAL FRANÇA Protesti ¿ I LA UNIO EUROPEA NO DIU RES ? Tambe en cremen una Bandera seva Brusse-les tindria que protesta contra el Govern Català Culpables de permetra cremin BANDERES Al no volguer impedir u fesin LA POLICIA MOSSOS DE ESCUADRA SU MIRAN SENSE FE RES I GUARDIA URBANA. Covards tots