Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 12:47h.

Fernandez Díaz agraeix "l'esforç" dels 3.000 policies que hi ha a Catalunya

El ministre destaca "la vinculació" dels cinc nous comissaris

Fernandez Díaz agraeix "l'esforç" dels 3.000 policies que hi ha a Catalunya

Fernández Díaz i Llanos de Luna, amb els cinc nous comissaris

El ministre de l'Interior, Jorge Fernandez Díaz, i la delegada del Govern, María de los Llanos de Luna, han presidit l'acte de presa de possessió de cinc nous comissaris de la Policia Nacional com a caps de diferents dependències policials a Catalunya.

Fernández Díaz, en el seu discurs, ha agraït l '"esforç i dedicació" dels més de 3.000 policies nacionals destinats a Catalunya. Gràcies a la seva tasca diària, i a la dels cinc nous responsables, "seguirem aprofundint en els excel·lents resultats operatius assolits fins al moment en aquesta Prefectura", ha afirmat.

Llanos de Luna ha destacat que els nomenaments reforcen "la seguretat dels catalans" i el ministre ha apuntat que el Ministeri ha triat a aquests cinc comandaments policials atenent a "la seva gran coneixement i vinculació amb Catalunya Coneixen perfectament la realitat de Catalunya, ja que en formen part". 

També ha destacat que "encarnen el vincle tradicional de la Policia Nacional amb Catalunya, que s'ha caracteritzat sempre" i els ha instat a "aprofundint en les relacions de coordinació i cooperació amb els altres cossos policials que operen a Catalunya".

Isidoro Fidalgo assumeix la direcció de la Comissaria Provincial de Barcelona, José Juan Ferragut és el nou cap de la Comissaria Provincial de Girona i Manuel Hernández pren possessió de la prefectura de la Comissaria Local de Cornellà-Castelldefels-Sant Boi. 

Finalment, Antonio Álvarez és des d'avui el cap provincial d'Operacions de Tarragona, i Francisco Pamplona nou coordinador provincial de fronteres terrestres de la Jonquera.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mireia Vera, Barcelona, 20/01/2014 - 21:37

3000 policies nacionals? Tants funcionaris calen per renovar DNIs? Estàn tancats en oficines aixi que no se les vinguin d'herois. Els únics que es juguen la vida al carrer són els mossos i els bombers.

#7 Arnau Argemí, Barcelona, 20/01/2014 - 21:33

Als mossos els veiem pel carrer, en pobles, ciutats, en manifestacions, carreteres.. Aquests 3000 policies nacionals on estàn? que fan? Si volem evitar duplicitats aquest organisme s'ha de suprimir. Em fa gràcia que diguin que coneixen la realitat de Catalunya, quan molts d'ells acaven d'arrivar.

#6 Faithless, Barcelona, 20/01/2014 - 21:31

D'aquí a poc temps tant els policies de peu, el ministre i els comissaris, hauran d'agafar els seus trastos i fotre el camp cap a Ecscanya.

#5 jp, bcn, 20/01/2014 - 17:46

Gracias por el servicio bien prestado.

#4 joan, manresa, 20/01/2014 - 17:21

tinu.)"passajades pirinaicas.."i cert tambe, algunas operacions conjuntas amb Mossos de salvaments..,pro al carrer,al dia a día,els Mossos.Del pernil ellls el tall i els altres els ossos.La tertulieta creu que el "pernil" és del qui sel fot tot....,Estem plens de forças d'ocupació i més vindrán