Publicitat
Política · 3 de Maig de 2014. 17:58h.

Fernández Díaz atribueix l'agressió a Navarro a la "divisió" a Catalunya

El ministre assenyala que el procés provoca "discussions a nivells de família, de veïns i de companys de feina"

Fernández Díaz atribueix l'agressió a Navarro a la "divisió" a Catalunya

Fernández Díaz, amb Camacho, en una foto d'arxiu

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha atribuït el cop de puny propinat diumenge passat el líder del PSC, Pere Navarro, per part d'una ciutadana a Terrassa (Barcelona) a la "divisió" que, al seu parer, es viu a Catalunya pel procés sobiranista.

En declaracions als mitjans aquest dissabte a Sabadell (Vallès Occidental) ha estimat que l'agressió no deriva de la crisi o de la desafecció cap a la política: "Al meu entendre, i des del meu experiència, era específica de la situació de divisió" que es viu a Catalunya.

"Per desgràcia, no tinc cap dubte i els testimonis que m'arriben van en aquesta línia", ha assegurat Fernández Díaz. "Discussions a nivells de família, de veïns i de companys de treball són una realitat que ha arrelat a Catalunya", ha afegit.

Ha assenyalat que ell mateix va ser blanc d'una agressió diumenge 6 d'abril, i que després de llegir sobre l'esdevingut a Navarro el va trucar i va parlar amb ell perquè es va sentir "molt identificat al voltant de les circumstàncies" que van envoltar l'agressió.

El ministre ha assegurat que amb el procés es posa als ciutadans que volen mantenir la seva condició d'espanyols a triar entre abandonar Catalunya o ser estrangers en ella, el que "produeix un esquinç emocional tremend , produeix divisió" i va contra la realitat social de Catalunya, segons ha dit.

Finalment, ha argumentat que Catalunya és sòcia fundadora d'Espanya i que no s'entén l'una sense l'altra, i ha vaticinat que, seguiran vivint i convivint "a la unitat i en la diversitat, si Déu vol, molts segles més".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 BEJOTA, bcn, 04/05/2014 - 16:04

Independencia

No del 47%.

El apoyo a la independencia es en realidad de un 37%.

Convivencia descubre el sesgo de la encuesta de la Generalidad, con notables desviaciones en la representatividad de los encuestados.

#27.1 Haaa haaa, Amposta, 04/05/2014 - 18:18

Claro, claro. Confundís la realidad con los deseos y eso os creará una gran frustración

#27.2 jajajajaja!!!, barna, 04/05/2014 - 18:23

jajajajajajjajajajajajaja!!!!! Convivencia !!?? Convivencia???!!!! Convivencia Cívica Catalana?????!!!! (en realidad Anticonvivencia Incívica Española) Entidad imparcial, solvente y de una credibilidad a toda prueba sin duda..... Muy bueno lo tuyo, chaval, dedícate al humor eres muy bueno.

#26 Jordi Romaguera, L´Hodspitalet de Llobregat, 04/05/2014 - 14:12

Jo no veig divisió per enlloc. Al contrari només hi veig multiplicació...d´independentistes. Hauran de tornar al col.legi perquè les matemàtiques no deu ser el seu fort. D´ençà d´aquell dia que la Sra. Sanchez va dir que els que no havien anat a la manifestació poden ser d´ella.O meus, no?.

#25 Korrupotkin, Vic, 04/05/2014 - 11:28

¿Dónde venden esteladas?? Es que querríamos salir con ellas a romper farolas y quemar contenedores, para así demostrar la fractura social...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía, progresismo del fino...jua, jua...mejor hundidos

#24 pep, manresa, 04/05/2014 - 11:25

Al final ja emprenya una mica seguir participant en aquest diari digital, per dos motius, pels trolls i per les valoracions artificialment inflades pels del CNI

#23 perico239, l'hospitalet de ll., 04/05/2014 - 11:03

Déu els cria i ells s'ajunten, semblen el "duo sacapuntas, quan parlen i després es volen
eixugar la boca, fan servir paper de WC, en lloc
de mocadors.