Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2015. 17:11h.

Fernández Díaz diu que “ni Goebbels” hagués fet el vídeo de Democràcia i Llibertat

El 'popular' afirma que la gravació “dóna vergonya aliena”

Fernández Díaz diu que “ni Goebbels” hagués fet el vídeo de Democràcia i Llibertat

Jorge Fernández Díaz (foto: PPC)

El cap de llista del Partit Popular a la demarcació de Barcelona Jorge Fernàndez Diaz, ha assegurat que “ni Goebbels” hagués fet el vídeo de Democràcia i Llibertat. En el vídeo de la coalició, amb el que es presenta Convergència, s'anima als catalans a defensar la independència en els sopars nadalencs fins i tot amb risc d'”arruïnar” l'event.

 

"Ni Goebbels s'hagués atrevit a tant, i sé el que estic dient. Ni Goebbels en la seva propaganda s'hagués atrevit a una cosa d'aquestes característiques", ha afirmat l'encara Ministre de l'Interior en funcions. Fernández Díaz diu que el vídeo "dóna vergonya aliena i és propi d'èmuls de Goebbels en el que fa referència a la propaganda".

 

El 'popular' considera que Convergència i la coalició en el seu conjunt hauria de demanar perdó. Fernández Díaz ha carregat contra el Govern de la Generalitat en funcions als quals ha definit com "un grup d'il·luminats que no té cap límit per aconseguir els seus objectius".

 

El candidat del PP diu que el vídeo electoral "demostra fins a quin punt com més aviat és urgent que Catalunya surti d'aquest pou i torni al sentit comú i a l'equilibri".

 

Joseph Goebbels va ser el ministre de propaganda nazi. Va ser l'encarregat d'organitzar l'estratègia, els actes i el material per estendre la ideologia de Hitler.

 

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#25 antonio, manresa, 12/12/2015 - 17:22

Però com és posible que digui això Sr. Fernández quan vosté i el seu govern han fet servir els metodes més perfeccionats de Goebbels o no recorda les mentides de passades campanyes contra Mas, Trias et....No perdem la memoria Sr. Fernández.

#24 jso2825, vallbona, 12/12/2015 - 15:19

un video a la alçada moral del kiko " hominid " homs

#23 pelaez, Barna.Spain, 12/12/2015 - 12:31

Sr. Fernandez,haga unas gestiones a las alturas,los socialistas dicen que tienen sus angeles en curas intensivas con quemados de tercer grado,y dicen que los necesitan para el 20D.

#21 No hay pan para tanto estelado, 3%, 11/12/2015 - 22:42

Os quedan 2 telediarios. En cuanto Rivera tenga influencia en el gobierno se os va a acabar el prucés. Todos los hijos de Pujol en la audiencia nacional, y a Mas, Rigau y Ortega en el supremo. En cuanto vean entrar en la cárcel a estos, no se volverá a hablar del prucés mai mes

#21.1 Pere, BCN, 12/12/2015 - 08:53

Pel bé del teu país i , desgraciadament , del meu espero que aquest ignorant i poc viatjat excaixer de la Caixa al final faci despertar els seus possibles votants .

#19 Jojanoentencpasres, Barcelona (España), 11/12/2015 - 20:51

Parece como si los independentistas estuvieran en contra de la independencia y los del PP a favor.