Política · 24 de Gener de 2014. 21:04h.

Fernández Díaz hi torna

“Aquesta fractura emocional és destructora per a Catalunya”

Fernández Díaz hi torna

Camacho, Fernández Díaz i Montoro a la convenció del PP

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha afirmat sobre el procés sobiranista que viu Catalunya que això suposa una “fractura emocional que és destructora per a Catalunya”. Fernández Díaz ha apel·lat al lema de la transició ‘avui més que mai un sol poble’ per fer una defensa de la unitat d’Espanya.

 

En el marc d’un debat a la convenció que el Partit Popular (PP) està celebrant a Barcelona aquest divendres, Fernández Díaz també ha apuntat que “mai hagués pensat que podria viure una situació” com l’actual, afirmant que demanar la independència va contra la essència del que significa Catalunya.

 

En aquest sentit, ha assegurat que “per desgràcia sembla que l’objectiu” del Govern d’Artur Mas és aconseguir que hi hagi un “poble fracturat”. El ministre de l’Interior també ha demanat que hi hagi “sentit comú”, recordant que “no es pot viure al marge de la llei”. 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Escarola, barcelona, 26/01/2014 - 17:01

Ai Fernandez Diaz, el disgust d'aquest nadal en trobar independentistes a la teva família no se t'ha posat a la pell. Se't veu fotut., molt pansit Estàs bé? Si? Doncs au, que n'hi ha per estona.

#13 Lluís, Moià, 25/01/2014 - 22:01

Si aquest personatge és ministre amb les tonteries que diu, com pot anar bé ESPAÑA?

#12 Xipolleig, Barcelona, 25/01/2014 - 11:23

Aquest sepulcre blanquejat, algun dia parlarem de la vida privada d'aquest " home pietós ", com sempre menteix per manipular a la gent, i explica aquest mantra goebbelsià, de la fractura social per la independència.
Tot plegat per amagar l'autèntica fractura social, la creada per la oligarquia.

#11 joan Besora, Lloret de Mar, 25/01/2014 - 10:53

Com te la barra de parlar de fractura familiar un ministre, q segons es desprèn de les converses de La Camarga entre les "dues figures"seria un home amb un comportament "molt masclista" (per no dir-ho d'una altre manera) amb la seva família. Sempre et te q emmascarar una paella bruta. Ai els beats!

#10 joan, manresa, 25/01/2014 - 10:28

tinu.)...,no senyor Feijó..,no...,no es una persona ...,som més de 2 milions en tot cás o potser molts més...,vergonyós...,demanaríem a la Generalitat que prengui nota i sí quelcom es merex fer denuncia i portar-ho als tribunals.Tenim paciencia ...,molta paciencia ,pro...,tot te un límit.PROUUUU