Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2011. 17:41h.

Fernández Díaz 'passa' de les primàries del PSC

"La preocupació és sortir de la crisi i una Barcelona millor"

Fernández Díaz 'passa' de les primàries del PSC

Alberto Fernández Díaz, amb Sánchez Camacho i Rajoy, en una imatge d'arxiu

Alberto Fernández, president del Grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha recordat que "la preocupació dels barcelonins és sortir de la crisi i una millor Barcelona, i no les primàries del PSC o les consultes per la independència que se celebren a al districte de Gràcia de cara a la Consulta de Barcelona del 10-A ".

Per Fernández Díaz, "les primàries i la consulta independentista tenen una condició, el fracàs de la gestió d'Hereu, que obliga el PSC a fer unes primàries per intentar canviar d'alcalde". En aquest sentit considera que "ERC s'oculta després de les consultes independentistes per silenciar el seu suport als Tripartits municipals dels últims anys i el suport a Hereu".

D'altra banda, ha assenyalat que "el suport de CiU i Trias a les consultes independentistes és un 'pas més enllà' nacionalista del dirigent de CiU a Barcelona, que pretén maximitzar ERC i així poder formar una majoria a Barcelona Trias, ERC i Laporta ".

Finalment, Alberto Fernández ha recordat que "el PP seguirà centrant-se en els problemes reals de la gent i Barcelona, com lluitar contra la crisi i la delinqüència, els dèficits socials i immigració il legal, passant de primàries i de consultes sobiranistes".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 PXC DICE expulsar a LOS ILEGALES, BCN, 20/02/2011 - 13:58

MIENTRAS CATALUNYA SE HUNDE ESTOS PEPEROS NOS HA METIDO 500000
MOROS EN CATALUNYA, QUITANDONOS LOS PUESTOS DE TRABAJO Y EL MENUDEO DE DROGA,CON EL BENEPLACITO DE CIU