Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2013. 09:26h.

Fernàndez relaciona premsa i màfia

Atribueix les crítiques a que mitjans li "deuen favors" a Rato: "això és una estructura mafiosa"

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha lamentat "l'agressivitat de determinats mitjans" després del seu gest amb la sandàlia a Rodrigo Rato. Fernàndez ha explicat que "la sabata també era per recordar les víctimes civils de l'Iraq, una guerra on ens va ficar un Govern en el qual estava Rato".

"Jo no vaig insultar ningú, Rodrigo Rato és un gàngster. Si agafem el diccionari de la llengua catalana diu que gàngster és una persona sense escrúpols", ha afirmat el diputat, a més d'assenyalar que "el problema no és la sabata, és Rodrigo Rato, que és un gàngster".

Fernàndez s'ha referit a les crítiques rebudes i ha qüestionat "totes aquestes editorials, ells sabran el que li deuen a Rodrigo Rato, això és una estructura mafiosa". Igualment ha explicat que "no és fàcil tenir un gàngster davant, un calfred et recorre l'espinada, també estàs tens".

"El País li deu favors a Rato, Bankia els va perdonar un deute de 400 milions d'euros quan hi estava Rodrigo Rato, i avui s'investiga judicialment", ha apuntat. El dirigent d'esquerres ha assegurat, malgrat tot, que "el que diguin les elits m'és indiferent" i ha recordat que l'important és que "el frau de Bankia encara està impune". 

Fernàndez, d'altra banda, s'ha referit a les informacions d'El Mundo que el vinculen a Batasuna i ha volgut deixar clar que "no tinc cap vincle orgànic amb Batasuna". "He estat implicat durant 10 anys al País Basc i he treballat de periodista en diverses publicacions basques", ha explicat.

Fernàndez
Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#43 Alex, Barcelona, 13/11/2013 - 17:12

Aquest noi anomena mafia el que són interessos. Interessos dels forners, els dels treballadors, els dels mestres, ... o es que no ho sap? no hi ha "mafia" de mestres,sindicats,. ? Sou ignorants perillosos? tu ets el poble? quin poble? el dels assalariats, funcionaris,?etc.. demagogs de bareto

#40 BEJOTA, BCN, 13/11/2013 - 16:05

DAVID:"TODO CERDO TIENE SU SN MARTÍN"

#39 Calimero, Barcelona, 13/11/2013 - 15:41

El lameculos de Eta. Los catalibanes que ultimamente os inventáis parestescos con israel, estaréis muy contentos con este simio que amenaza con su asquerosa chancleta al mas puro estilo musulmán. Esa es la imagen de la cataluña musulmana y troglodita que os gusta? o la culpa es de madrit?...

#39.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 13/11/2013 - 17:01

com t'agrada barrejar les coses i manipular, eh lladre?

#38 Gerard del Clot, Donec Perficiam, 13/11/2013 - 15:41

És curiós veure als nacionalistes espanyols defensant a Rato ,sí sí el de Bankia ...

#38.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 13/11/2013 - 17:03

això del sadomoasoquisme estic veient que és una característica dels nacionalistes espanyols que viuen a Catalunya.. no només defensen al que els expolia cada any un 8-9% dle pib sino que també defensen als mals gestors, lladres i corruptes del sector privat.

#38.2 El azote de los necios, Barcelona, España, 13/11/2013 - 19:34

Un nini semi analfabeto ( Desclot ) y un inmigrante en Inglaterra, que se ha tenido que ir de Cataluña porque aquí ya no rascaba nada..... sois todo un ejemplo a seguir......

#38.3 palker, la pela es la pela, 14/11/2013 - 00:09

AmbaixadorCAT, tu que defensas al Millet, y cia, A los hijos de Pujol, será por corruptos, ¿no iras con el Barça verdad?, seguro que idolatras a Messi, como son gent que no expolia res al teu PIB. ¿como era eso de la viga en el ojo ajeno?

#37 sr Pepito, Lérida, 13/11/2013 - 15:15

El makoki Fernández va de muy catalanista y separatista pero sólo le faltaba el día de la sandalia el llevar un mondadientes o palillo de madera en la comisura de los labios .