Política · 13 de Maig de 2016. 11:07h.

Fernández Teixidó fa patir Homs

"Espero que estigui a l'alçada de les aspiracions del seu partit"

Fernández Teixidó fa patir Homs

Teixidó i Homs

El dirigent de CDC, Francesc Homs, i l’exdirigent de la mateixa formació, Antoni Fernández Teixidó -crític amb el full de ruta independentista- han topat a 8 al dia de 8TV, quan el segon ha retret al primer que digués que “el marge de maniobra és petit”.

Teixidó ha assegurat que aquest marge de maniobra és “el mateix” que els dels últims 25 anys, on “s’ha fet créixer Catalunya”. “No és veritat, això. S’ha anat estrenyent aquest marge”, ha replicat Homs. Qui va ser conseller de la Generalitat amb Jordi Pujol ha insistit, però, que amb el tema dels impostos “estem davant d’una escenificació absolutament penosa”.

“Què fa en Junqueras Bonaparte? el vicepresident del Govern es comporta com a Napoleó Bonaparte”, ha criticat, a més d’augurar que finalment CDC donarà la “raó” al líder d’ERC. “Qui surt guanyant d’aquest debat? en Junqueras. Què es concretarà? res. Què es farà? res. Quina sensació tindrem? temps perdut. I jo crec que vostè, Homs, pensa quelcom semblant al que penso jo”, ha afegit.

Teixidó ha recordat en aquest sentit que Convergència “ha apujat moltes vegades” els impostos “amb el disgust de molts de nosaltres”. “De cop i volta hem d’aparèixer davant Junqueras dient que no pugin els impostos als més rics. I Junqueras ens mira i diu ‘els de sempre, no volen que pugem impostos als rics’. Mentre qui agita és la CUP que demana desobediència”, ha argumentat.

“Finalment Homs, què passarà? res. Aprovarem els Pressupostos? no. I d’aquest debat quedarà una fricció més entre republicans i convergents, en un Govern que té escàs marge de maniobra per fer res perquè estem a l’espera d’una nova correlació de forces que permeti proclamar la independència”.

L’exposició de Teixidó ha deixat inicialment Homs sense paraules, que ha hagut de sortir de l’atzucac assegurant no haver “entès” l’exdirigent de CDC, tot apel·lant a “la meva humil capacitat de comprensió”. “Doncs és fàcil d’entendre, Homs! Vostè figura com a candidat d’una força política que té aspiracions… espero de la seva capacitat que estigui a l’alçada de les aspiracions”, ha sentenciat Teixidó.

L’exportaveu del Govern, però, ha reiterat que l’exposició d’aquest havia estat “molt brillant en la retòrica, però no sé si s’entén gaire”. Homs ha repetit que a CDC “tenim claríssim que aquí no es pot posar més pressió fiscal” i ha defensat que “marge real no en tenim”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#20 Andreu M, Sant Adrià de Besòs, 15/05/2016 - 15:29

L'Homs és un home q està acostumat a periodistes q li riuen les gràcies. M?s enllà de l'argot polític no coneix res. Q sigui independentista no exclou q sigui un home d escàs valor com a secundari, incapaç per a fer cap aportació interessant i nul com a líder.

#19 Glòria C, Vilassar de Mar, 14/05/2016 - 16:26

No coneixia aquest Teixidó; però és senzillament genial. Li ha donat un bany a l Homs i l ha deixat estabornit. Se l ha cruspit. I es que l Homs és molt, molt poqueta cosa i només parla de politiqueta i no de les coses que interessen a la gent. S acosta un gran fracàs de CDC

#18 Jan, Bcn, 14/05/2016 - 00:35

Fernandez Teixidò és basicament un oportunista. Quan era -encara ho és- suarista, feia declaracións contra l'escola en català. Es va ficar a Covergencia per que eren els que manaven, mai ha estat ni tan sols catalanista. De l'extrema esquerra de juventut al neoliberalisme i negocis foscs.

#17 Pere, Girona,Spain, 13/05/2016 - 19:58

Homs ja no sap cap on navega.

Sincerament, em fa una mica de pena.

#16 Jordi B. R., L'H, 13/05/2016 - 19:13

Com ha dit Cuní, el monòleg de Teixidó, basat amb preguntes que contesta ell mateix al més estil Rappel, i dient que el govern proposa impostos que el TC ha tombat abans de presentar-los.
El Sr Teixidó que va començar de comunista, per anar amb Suarez i al final a CDC no té cap mena de credibilitat

#16.1 Quantico. Analisis de Conducta, Vic , 14/05/2016 - 13:03

Si te da pena es que tienes sindrome de Estocolmo.
Y en Catadisney esta muy extendido. Con tal de ser politicament correcte els deixem fer barbaritats, piensalo.
Estan jugando con nuestras vidas y convivencia.

#16.2 Jordi B. R., L'H, 14/05/2016 - 19:23

Sindrome de Estocolmo es el qe teneis los que aplaudis que Montoro y el TC jueguen con el dinero de los bolsillos de los catalanes, el tuyo también, y encima aplaudáis. Quien juega con nuestras vidas y convivencia? Reflexionad, pensad en vuestros bolsillos y sed objetivos