Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2009. 08:31h.

Ferran replica Tardà i Colom

"Consultes com la d'Arenys no contribueixen a defensar l'Estatut"

Ferran replica Tardà i Colom

Joan Ferran, amb l'alcalde Hereu, en una manifestació contra la crisi

El portaveu adjunt del PSC, Joan Ferran, ha titllat en el seu article d'opinió a e-notícies, de "somiador super optimista" al diputat d'ERC Joan Tardà, després que aquest fes una crida a la participació del referèndum. "Malgrat tot, al bonàs d’en Joan Tardà cal agrair-li la seva espontaneïtat en dir les coses i també el seu instint de classe –em consta que el té-, quan altres que venen del fang desvarien", apunta.

També celebra que  "Tardà ha corregit les declaracions del reaparegut Àngel Colom en les comparava el PSC amb la Falange. Amb contundència i claredat en Tardà ha donat una lliçó d’educació a més d’un". En aquest sentit considera que el PSC "està obligat a afirmar que promoure consultes com la d’Arenys de Munt no contribueix a defensar l’Estatut. I menys ara en ple compàs d’espera de la sentència del TC".

Finalment recorda que "a Arenys de Munt ha votat un 30 per cent menys de persones que a les eleccions generals, tot i que es permetia el sufragi als menors de 16 anys".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 Frigola, CAPELLADES, 15/09/2009 - 07:41

L'estatut esta mort, que s'el fotin el cul, el que volem es la INDEPENDENCIA, DEMA MATEIX

#37 Pere, BCN, 14/09/2009 - 20:38

Es que aquests sociates i els seus docils aliats encara no saben que no volem un estatut. Volem una constitució, com qualsevol estat lliure.

#36 joan, badalona de munt, 14/09/2009 - 19:32

Que bombin l'Estatut , independència JA!

#35 Otger Cathalo, Besalu, 14/09/2009 - 19:23

Estatut? que es un estatut? qui vol un estut quan aviat entraren a la UE i a la ONU. Aixo dels estatuts es per a pobles sotmesos. En altres paraules, poseu-lo on capiga!. ja esta be de humiliar els catalans.!

#34 Ben, Reus, 14/09/2009 - 18:40

Estatut? A la merda l'estatut. Som una nació i volem un estat propi. S'ha acabat l'enganyifa. Ahir molta gent va sentir una il·lusió que feia dècades que no sentia. PSC and cia. sou grisos, avorrits i sense horitzons. Visca Catalunya Lliure!