Publicitat
Política · 19 de Maig de 2010. 13:43h.

Ferran troba "evidències" de finançament irregular a CDC

El portaveu del PSC creu que "Felip Puig té un problema amb els tribunals que jutgen delictes comuns"

Ferran troba "evidències" de finançament irregular a CDC

Joan Ferran, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, en un article al seu bloc, considera que "no deixa de sorprendre el cinisme polític i les declaracions d’en Felip Puig davant les evidències que vinculen a CDC amb pagaments irregulars efectuats per empreses constructores vinculades a Fèlix Millet i a la fundació Trias Fargas".

"CDC i Felip Puig tenen un problema amb els Tribunals, i no precisament amb el Tribunal Constitucional sinó amb aquells que jutgen delictes comuns", afirma.

A criteri de Ferran, "la notícia apareguda avui a El Periódico és quelcom més que una insinuació, és una evidència manuscrita i documentada. CDC ha d’explicar què sap de la comptabilitat B del Palau. No oblidem que els fets tenen lloc durant l’etapa en què Artur Mas exercia de Conseller en Cap i es trobava en plena campanya per les eleccions del 2003".

"Les coincidències comencen a ser escandaloses. Les relacions perilloses entre algunes empreses constructores i les campanyes de CiU surten a la llum, Àngel Colom encara no ha aclarit qui el va recomanar i de quants diners disposava, Xavier Trias va pagar actes de campanya electoral amb diners per potenciar activitats culturals…", lamenta.

Ferran creu que "CDC té brutes les sabates, i escampen mala olor al caminar. Cal que Artur Mas s’expliqui. No s’hi val fer-se l’ofès. Davant la contundència dels fets, la direcció de CDC ha de donar la cara".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 puiggermanal, Barelona, 19/05/2010 - 22:30

Quin fàstic la corrupció de CIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#18 Julio, Barcelona, 19/05/2010 - 22:08

El PSC corrupto, está asustado, dicen que sudan y algunos lloran. El problema de esta gente es que como no están preparados, (la mayoría no tiene estudios) no los querrá ninguna empresa privada y le da vergüenza ir al paro.

#17 Miquel, BCN, 19/05/2010 - 19:40

Sembla un intent de tapar la malversació de fons públics de la consulta de la Diagonal.

#16 pepet, Bot, 19/05/2010 - 19:25

El crostes ataca de nou. La crosta espanyolista torera i panderetera anant contra Catalunya a ritme de xotis

#15 Jordi, Barcelona, 19/05/2010 - 19:13

Va, tot plegat peccata minuta amb el que s'ha gastat l'Hereu amb el fisaco de la Diagonal. Ep, i aquest és diner públic, mentre que aquell privat, que si cotitza, no s'hi pot fer res. Quo vadis socialistes? sembla que a l'oposició...