Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2011. 13:20h.

Ferran veu "acabada" la carrera ministerial de Duran

"Combina les pitjors receptes del nacionalisme excloent amb el menyspreu a les classes populars"

Ferran veu "acabada" la carrera ministerial de Duran

Joan Ferran, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha asseguren que "Duran ha interioritzat que ni ell, ni CiU, seran imprescindibles per garantir l'entronització de don Mariano. Després de les declaracions dels últims dies tinc la convicció que la carrera ministerial del democristià s'ha acabat per un temps. La seva "carrera" serà la de Sant Jeroni: amunt i avall, però comprant caramelets violeta frustrat i sense ministeri d'Afers Exteriors".

Per al diputat dels socialistes catalans "si algú pensa que el de Duran i Lleida és una relliscada s'equivoca", en referència a les crítiques als pagesos andalusos. "Duran pensa això i més", afegeix.

En un apunt al seu bloc, considera que "el dirigent democristià amaga, sota la seva elegància de vestit car i allotjament de luxe, una ideologia que combina les pitjors receptes del nacionalisme excloent amb el menyspreu a les classes populars. Un ego desaforat, i un elitisme sense comparació, fan del personatge en qüestió un individu gens recomanable com a amic i com a polític".

En aquest sentit, afegeix que "les seves excel·lents relacions amb poders econòmics, grups de pressió, lobbies i agents mediàtics han permès a Duran Lleida romandre incòlume al desgast d'imatge que pateixen altres personalitats públiques. Però tot té la seva fi. L'actitud reincident en el error només pot obeir a dos factors molt diferents entre si però complementaris al capdavall".

El primer és "la desesperació davant un possible fracàs electoral que el porta a declaracions extemporànies i sense control. Factor que no considero creïble perquè Duran sempre ha calculat fredament la seva projecció mediàtica" i el segon "la plena consciència i determinació que li convé aquesta actitud, provocadora i insultant, per recollir el vot de sectors que s'identifiquen, subterràniament, amb les seves paraules".

Per últim, Ferran està "convençut que Duran atia, i atiarà, les baixes passions del subconscient nacionalista per evitar la fuga de vots cap als populars. Li és infiferent trencar i esquinçar la convivència. Ell sempre ha estat una figura que ha fagocitat tot el que s'ha mogut en el seu entorn per tal de regnar. L'atmosfera enrarida que pugui crear-se al país li porta sense cura".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 carol, iznajar, 13/10/2011 - 21:03

baixesa moral !!impresentable!! aquest senyor i els seus camarades no PODEN SUPORTAR PERDRE PODER. Saben que fora la política són uns simples peons i perden l'remus...pensa ,llàstima em fan aquesta gent..

#7 Mariona, Rubí, 12/10/2011 - 18:48

Perdi's sr. ferran, si us plau, vosté i d'altre de la mateixa "categoria" sou la vergonya del vostre partit.

#6 Opinador, Zgz, 11/10/2011 - 21:38

No me extraña que la gente de CiU tenga que bajar el sueldo de políticos, médicos, profesores, etc. Haber sido gobernados por ésta gente del PSC trae las consecuencias que trae, han arruinado el futuro de todos los jóvenes catalanes-españoles

#4 kimet, bcn, 11/10/2011 - 15:41

En Duran ja ha dit que NO VOL SER MINISTRE i per cert, digueu-li al asalariat sociata del jajajaja que cambï de nom de tant en tant que se li veu el llautó butifler.

#3 Tomppa, Sabadell, 11/10/2011 - 14:54

Socialistes no ho volen entendre però són feixistes ... lluiten per una espanya gran i lliure amb una llengua comú ( encara si permeten que a casa i l'escola es ensenya llengues inferiors de llengua comú ).