Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2012. 17:53h.

Ferran veu afany per les llistes darrere el manifest catalanista

El diputat del PSC diu que és "innocu des de tots els punts de vista"

Ferran veu afany per les llistes darrere el manifest catalanista

Ferran, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha assenyalat que hi ha alguns membres del partit que van signar el manifest per l'autodeterminació ho van fer per un afany per les llistes que s'estan confeccionant.

Ferran, durant la tertúlia Matí a 4 bandes de Ràdio 4, ha indicat que "de veritat, penso que moltes coses que es diuen allà, moltíssimes, estan assumides pel PSC, d'una manera o una altra, amb els matisos que vulgui".

Però ha afegit que "a vegades aquests moviments també tenen una raó de ser quan s'acosta un moment selectiu i em refereixo a les llistes i aquestes coses".

"Crec que és una combinació de les dues coses: de gent de molt bona fe que pensa que ara és el moment de dir quatre coses, les diu, els diuen que moltes estan contingudes, però també pot haver-hi alguns que diuen és la demostració d'allò del cardenal, 'estos son mis poderes' i darrere meu tinc 145 signatures", ha reblat.

Per a Ferran, el manifest és "la combinació de tot això". I ha conclòs assegurant que "és innocu des de tots els punts de vista".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Vividor, Vcb, 05/10/2012 - 23:49

Crosteta....seràs patètic tota la vida?