Política · 29 de Setembre de 2011. 13:41h.

Ferran veu "carantoines verbals" d'ERC amb CiU

Acusa als republicans de "passar a fer una política de centre-dreta"

Ferran veu "carantoines verbals" d'ERC amb CiU

Joan Ferran

El diputat del PSC, Joan Ferran, en un article al seu bloc, considera que el debat de política general "ens dóna pistes per interpretar el que ens depararà el futur. El to, el contingut i la forma emprada pels intervinents són senyals que els interlocutors han d’interpretar i els analistes també".

"Els acords, els pactes i les carantoines verbals, expressades des de la tribuna d’oradors, esdevenen indicadors del que pot arribar a ser un idil·li polític o, si més no, una cohabitació de resultats incerts", apunta.

En aquest sentit afirma que "la trajectòria dels socialistes, per exemple, pot oscil·lar en grau i intensitat però acostuma a moure’s en una mateixa longitud d’ona i en uns paràmetres situats a l’esquerra de l‘espai polític".

"Altres, sobre tot aquells que són un xic més nominalistes, no tenen inconvenient, de facto, en abandonar una sigla d’esquerres (E) per passar a efectuar una política CD (Centre dreta)", lamenta.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 angel, cardedol, 30/09/2011 - 20:02

i PSC amb centre dreta amb PPC.Perdoneu que estic fins el putos collons dels politics. Tant PPC-PSC-CyU-ERC.

#8 jml, martorell, 29/09/2011 - 16:30

Ferran, i els teus estimats companys del PSOE quines mesures apliquen? D'esquerres? Ostres, no recordava que les polítiques us les dicta la Merkel.

#6 Rosa, Matadepera, 29/09/2011 - 16:15

Quan surt el Ferran a atacar es que els hi van maldades. ERC és el millor que pot fer, donar suport a CIU, és l'unica manera d'anar endavant. ERC pot fer molta més feina amb les seves idees a través de CIU que no amb el PSC. Amb PSC ja es va demostrat amb el tripartit que no hi ha res a fer.

#5 Girona, Girona, 29/09/2011 - 15:32

Ferran, deu ser la crosta nacionalista; i tu que et pensaves que amb en Basas ja l'havies arrencat.

#5.1 Xasi, Bcn, 29/09/2011 - 16:02

Es cert a l'Antoni Bassas els sociates li van fer la vida imposible, sobretot vergonyosos van ser els atacs del (Sr. ?) Ferran. El que pot el fanatisme partidista ! Es pot creure el que diu un personatge com ell ? Sincerament crec que no. Hauríes de pensar (si en saps) abans d'opinar.

#5.2 Josep, Girona, 29/09/2011 - 16:37

Crec que no ens hem entès, jo defenso el Bassas. Aquest Ferran és impresentable i no té cap credibilitat.

#4 Pep, BCN, 29/09/2011 - 14:47

Ai, Ferran... Tan que t'agrada opinar i encara no has dit res del tema Joan Barril amb el Duran.... Això no toca, oi?