Política · 20 de Gener de 2021. 13:56h.

Festa grossa al Parlament

JxCat i ERC es tiren els plats pel cap

Junts per Catalunya i Esquerra s'han acusat mútuament de "deslleialtat" durant la compareixença del conseller d'Interior, Miquel Sàmper, a la diputació permanent del Parlament. Aquesta picabaralla arriba s'ha produït l'endemà que el TSJC mantingués les eleccions al Parlament pel 14-F després de suspendre de manera cautelar i provisional el decret de suspensió del Govern.

El xoc l'ha arrencat el president del grup parlamentari dels republicans, Sergi Sabrià, que ha exposat a Sàmper que "si jo fos diputat de JxCat i vostè fos conseller d'ERC, jo ara sortiria aquí i faria veure ara que el Govern no té res a veure amb el meu partit i el meu grup i em dedicaria a criticar el seu departament per desgastar i treure rèdit electoral".

"Li podríem dir, per posar-li un nom, modus operandi Costa -en al·lusió al vicepresident primer del Parlament, Josep Costa-. Per posar-li un nom qualsevol, però potser 'modus operandi' Borràs també podria funcionar", ha reblat.

El diputat de Junts Francesc de Dalmases ha criticat "l'espai nerviós de campanya" de Sergi Sabrià. En aquest sentit, ha replicat que es tracta de la "doctrina Sabrià", que ha definit com "acusar de deslleials i cínics en un acte de deslleialtat i cinisme".

dalm.jpg

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Vicente, Gava, 21/01/2021 - 09:35

Ni caso. Que se den cuanto mas mejor.

#17 a quien corresponda, Barcelona, 21/01/2021 - 08:01

No nos fiemos, son estrategias electorales. Justo cuando se ha sabido que la fecha de las elecciones se mantiene y no hay tiempo, hacen que están enfrentados y pasadas las elecciones volverán a juntarse todos para repartirse poltronas y seguir con el chollo de la ilusión de la independencia.

#16 Jvcs, Barcelona, 20/01/2021 - 22:45

Sana envidia hoy con Joe Biden y Kamala harris asumiendo el cargo. Tenemos derecho a exigir politicos honestos y no los hay , y biden a demostrado que a los populismos se les pude ganar con decencia , jxc y erc a escobazos y marea de votos como trump caeran no es venganza es decencia honradez y saber atender la pandemia y reconstruir una sociedad

#16.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/01/2021 - 07:25

Cuidado con esos planteamientos. Que Trump sea un populista no significa que Biden sea honesto.

#15 Vigatano, Vic, 20/01/2021 - 21:42

Pedo? Qué diferencia con los políticos "españoles" eh!!! A peor!

#14 Coxis, Casserres, 20/01/2021 - 19:01

Heu vist? Les tres is... impresentables, inutils i ineptes.
Salut.