Publicitat
Política · 21 de Juny de 2011. 10:20h.

Figueras al·lega que "treballo per la llibertat del meu país"

El líder de la JNC afirma que no va rebre cap "notificació oficial" sobre els punts

Figueras al·lega que "treballo per la llibertat del meu país"

Gerard Figueras

El diputat i líder de la JNC, Gerard Figueras, en una entrada al seu bloc, explica que "fa deu anys que dedico bona part del meu temps al servei públic. A treballar per la llibertat del meu país i per una societat més justa".

En aquest sentit assenyala que "al llarg dels deu anys de dedicació a l’activitat política, hi ha un defecte que no he sabut treure’m de sobre: No ser dir que no quan em demanen que doni suport a una iniciativa, un col·lectiu, o un esdeveniment. I acabo havent de ser a tot arreu".

"És aquí on la temptació de la velocitat apareix com una drecera, la drecera fàcil", explica. "Per què corria tant? El primer que em ve al cap quan em faig aquesta pregunta és 'perquè arribava tard a una reunió important'. És una resposta automàtica que crec que a tots ens pot sortir, però que no justifica una infracció", admet.

"Alhora, poca gent trobaria normal afirmar 'sabia que arribava tard, però he preferit no excedir els límits de velocitat'. Això m’ha portat a pensar-hi detingudament. I sense que en cap moment vulgui exonerar-me de la meva culpa, m’ha fet reflexionar en com el nostre entorn ens imprimeix la velocitat en les nostres vides", apunta.

En aquest sentit lamenta que "ho hem de poder fer tot i ho hem de fer ràpidament. Així, sovint ens sembla normal haver de córrer contínuament". Tot i això, deixa clar que "la responsabilitat és individual, i que tots i cadascun hem de ser capaços de superar la inèrcia de viure corrent per viure amb seguretat i d’acord amb la llei".

Pel que fa al desconeixement sobre el fet de conduïr sense punts explica que "no sé quina és la causa, si factors administratius, si les adreces no encaixaven i per això no em va arribar, o qualsevol altre element. El cas es que no ho sabia i que quan els agents m’ho van comunicar em van deixar glaçat".

"Com a càrrec electe, no tinc la mateixa responsabilitat que qualsevol ciutadà, en tinc més, i em correspon donar exemple davant una situació com aquesta", admet, a més de manifestar el seu "profund penediment i una ferma voluntat d’esmena enfront al que ha estat una equivocació clara per part meva".

Gerard Figueras

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#43 asd, test, 25/06/2011 - 10:02

Aqui ponen mas detalles de este personaje de la "casta":

http://www.burbuja.info/inmobiliaria/15m/234158-el-que-pidio-auxilio-en-la-toma-del-parlament-todo-un-fitipaldi.html

#42 Alazan, Bcn, 23/06/2011 - 12:42

Si esto ha trascendido a los medios es porque te pondrias un poco gallito con los Mossos. Y no estamos para que gallitos nos representes. No te esfuerces más por nosotros y dimite. Y por cierto, a ver a lo que te dedicas.

#41 joan tez, barcelona, 22/06/2011 - 09:07

begut i saltant-te les normes no ets cap model per als nostres joves. Crec que hauries de dimitir de càrrec electe! si CIU fos coherent li hauria d'obrir un expedient disciplinari i fer-lo fora. Hi ha molts altres joves que poden substituir-te!

#40 Kaltzakorta, Uekizu, 22/06/2011 - 09:02

Hombre que te pillen corriendo le puede pasara cualquiera un par de veces, pero el tipo este no tenía puntos! O sea que va por la vida a toda ostia siempre. Y luego. No me cuentes tu vida ni me hables de tu pobre patria oprimida. La has cagao. apechuga y cierra el pico.El cuentakilometros no libera

#39 Pablo, bcn, 22/06/2011 - 01:16

Tranquilo, no corras tanto. Primero defiende mi libertad: la de ir seguro por la carretera.