Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 08:55h.

'Financial Times' s'ho creu

El diari obre la seva edició amb la "secessió"

'Financial Times' s'ho creu

Portada de l'edició digital del 'Financial Times'

El diari britànic 'Financial Times' obre la seva edició digital amb un article que explica, sota el títol 'La crisi secessionista agreuja el dolor d'Espanya', la decisió del president de la Generalitat, Artur Mas, d'avançar les eleccions. En el subtítol destaca que "el govern català crida a les urnes amb una agenda separatista”.

"Espanya trontollava cap a una descomunal crisi constitucional mentre Catalunya anunciava unes eleccions anticipades que potencialment obren camí perquè la regió econòmicament més important del país declari la independència de Madrid", diu l'article.

El rotatiu destaca que la votació probablement durà a un referèndum d'autodeterminació, segons el rotatiu, que destaca que l'agitació política a l'estat es produeix mentre Madrid bull amb protestes i Espanya és a punt de demanar el rescat.

En el text també es fa referència a l’augment de l’independentisme a Catalunya, així com la negativa del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, d’acceptar la proposta de pacte fiscal o concert.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#14 Jordi, Badalona, 27/09/2012 - 20:30

No se si conseguiremos la independencia,ojalá que así sea.Pero solo pensar el mal rato y disgusto que le estamos dando a los españoles,y sacar el pasaporte después de Tarragona,me está entrando una trempera,collons.Catalunya lliure.

#13 Carrasclet, Tarragona, 27/09/2012 - 15:20

Maria Jesus, com que veig que ets políglota, t'ho esciure en català perquè segur que també l'entens. Ets un càncer que aviat, quam siguem lliures extirparem, no et càpiga cap dubte. De quina manera? no et preocupis els catalans no som violents, et posarem les maletes passat el riu Sènia i no tornis.

#12 Bacus, Sort, 26/09/2012 - 19:22

I tant que s'ho poden creure !, hem iniciat un camí sense retorn !

http://fixatbe.blogspot.com.es/

#11 Judit, Lleida, 26/09/2012 - 17:03

Els nervis de l´unionisme espanyol són considerables. Sembla que molts nacionalistes espanyols estan aprenent a llegir en català i venen a visitar-nos a mitjans de comunicació catalans i tot... una mostra la tenim aquí a sota. No hay mal que por bien no venga!

#11.1 María Jesús, Barcelona, 26/09/2012 - 17:28

Nerviosos? yo los noto aliviados de que Lérida y Gerona consigan la independencia de España

#11.2 Carrasclet, Girona, 27/09/2012 - 15:11

Ai Maria Jesus, a sobre de menopausica i incontinent també ets ignorant. Què vol dir que et sentiries aliviada de que Lleida I Girona aconseguissin l'independència.
Aquí s'acaba Catalunya per a tu? IMBÈCIL!!!

#10 Jose Manuel, Madrid, 26/09/2012 - 14:49

Estos ingleses toda la vida igual, si levantase la vista la pobre Catalina de Aragón nos explicaría algunas cosas sobre esa gente.