Publicitat

Marta Rovira diu ara que no torna per por a "25 anys de condemna"

Fins al final

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, que va dir el novembre de 2017 a les portes de l'Audiència Nacional que "no ens rendirem, no ho farem, lluitarem fins al final", ha admès aquest dijous en una entrevista al 'Tot es mou' que no torna a Catalunya per no afrontar penes de "25 anys de presó".

Rovira, preguntada sobre la seva situació personal en l'àmbit judicial, ha reconegut que "la situació és que tinc una imputació per un delicte de rebel·lió que implica 25 anys de condemna". "Un delicte de rebel·lió que implica haver fet ús de violència. Jo, com a portaveu parlamentària, per defensar les meves idees, cosa que en cap cas vaig fer", ha assenyalat.

"En qualsevol moment que jo intentés tornar a Catalunya seria detinguda i processada per aquesta imputació", ha admès la secretària general d'ERC durant l'entrevista a la cadena pública.

La dirigent republicana, tanmateix, va manifestar a principis de novembre de 2017, entre llàgrimes i visiblement emocionada, que la lluita independentista "no s'aturarà" per aquest procés judicial. "Estic convençuda que no ens rendirem, no ho farem, lluitarem fins al final, perquè tenim tot el dret del món a viure en un país més just, més lliure i més digne. Avui, més que mai", va manifestar aleshores des de l'Audiència Nacional.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Vlac, Barcelona, 24/04/2020 - 21:11

A esta fugitiva, le habéis dedicado 2 artículos en esta página. Me parece impresentable. Los fugitivos y los políticos presos , por chapuzas, deberían estar condenados al ostracismo civil y que nadie hablara de ellos, ni para bien, ni para mal !!

#23 Anem a pams, Can Sixty, 24/04/2020 - 18:18

Ai mare! si no tornen aviat la Marta, en Valtonic, EL Puigdemont, el comin i en general la trepa de fugitius escagarrinats, no se com ho farem per salvar el pais. És cert que aqui ja en tenim d'altres tant bons com ells, pero és una questió de prestigi i de glamour. Estem perduts.

#22 Manuel, zaragoza, 24/04/2020 - 17:21

Se referira a vivir en Cataluña con su marido, una vez que se sale de ahi cuesta mucho volver, Cataluña es un lugar muy desagradable para vivir , muy pobre, mucha gente pidiendo, huele siempre mal, siempre contaminado, inseguridad y robos a todas horas , jamas volvere

#21 Josep Maria, Mollerussa, 24/04/2020 - 16:55

La unica veritat que ha dit en la seva vida.

No torna perque esta cagada

#20 Asensio, Vilaseca, 24/04/2020 - 15:55

Ya caerás, no tenemos prisa.