Publicitat

Montilla recorda que les eleccions poden ser "fins a mitjans de desembre"

Fins al final

Una reunió de Govern

El president de la Generalitat, José Montilla, no ha volgut confirmar la data de les pròximes eleccions al Parlament, tot i que ha manifestat que es poden celebrar "a mitjans de desembre". En una entrevista a Els matins d'estiu de TV3, ha apuntat que "no confirmaré cap data abans que el meu govern no sàpiga quan convocaré les eleccions”. "Està clar que seran a la tardor. Poden ser fins a mitjans de desembre, per tant, seran aviat", ha afegit.

En aquest sentit, ha dit que "els catalans podran decidir què volen a la tardor. Tindran totes les opcions possibles. Jo entenc que ja existeix el dret a decidir. "Si voten el PSC, com un partit amb diverses sensibilitats, un partit catalanista, que aposta per un model federal, amb polítiques socials i d’esquerra”.

Per últim, Montilla ha assenyalat que "hi ha moltes coses a fer abans de les eleccions. Cal recordar que les legislatures són de 4 anys”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Tomàs, Lleida, 26/08/2010 - 11:25

Aquesta gent no deixarà la poltrona fins a l'últim segon.

#5 Terraxa, Terrassa, 26/08/2010 - 10:31

El que hi hauria d'haver són decapitacions, i no eleccions. Un PentiumIV faria funcionar el país millor i estalviaríem un munt de peles

#4 Pol, Pirineus, 25/08/2010 - 22:38

No ho dubteu!! L'únic k pretenen és cobrar la paga doble de nadal. Tenim un govern així de penós!!!!

#3 Miguel, Badalona, 25/08/2010 - 19:43

Muy bien Presidente, le propongo como fecha ideal para el PSC el 28 de Diciembre.
Vds a lo suyo cada dia que dure esta legislatura Vd sera Presidente, porque la proxima ni siendo el 28 de Diciembre lo sera.

#2 joan, manresa, 25/08/2010 - 16:54

Desde Morolandina,El Casal obra la seba tertulia..--Clar que sí home,i si pot ser per Nadal,a veure sí es repetej el Miracle..Sr.Montilla,lo que no sa fet fins are, no es fará en pocs díes.ya pot invulcar als Deus ya,compti que no li vingui el siglot