Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2019. 21:07h.

Fins i tot el periodista de Público nega la conspiració del CNI

Carlos Enrique Bayo descarta que l’Estat “estigués darrere dels atemptats”

Fins i tot el periodista de Público nega la conspiració del CNI

Carlos Enrique Bayo (foto: Parlament)

El periodista de Público, Carlos Enrique Bayo, ha negat que els atemptats de Barcelona i Cambrils fossin fruit d'una “conspiració” del Centre Nacional d'Intel·ligència. “No comparteixo cap d'aquestes conspiracions com que el CNI va organitzar els atemptats”, ha assegurat aquest dimarts a la comissió d'investigació del Parlament sobre el 17-A.

L'autor de les informacions que situen l'imam de Ripoll com un confident del CNI ha afirmat que “hi va haver una error gravíssim, però cap conspiració”. “Jo crec que si els haguessin parat els peus abans doncs s'hagués evitat, però no estic dient que ho podrien haver fet i no ho van fer amb traïdoria”, ha afegit.

“No estic dient que podrien haver evitat l'atemptat i que no ho van fer perquè el tenien premeditat”, ha insistit Bayo, que ha reblat que insinuar que el CNI “estava intentat volar la Sagrada Família per espantar els independentistes és una aberració”.

El periodista ha aprofitat la seva compareixença al Parlament per demanar que “es donin explicacions i s'investigui” perquè “es va cometre un error molt greu que s'ha d'admetre i assumir responsabilitats”. “Que s'obri una comissió d'investigació i que es demostri que aquí no hi ha res més que errors i que s'han solucionat, fantàstic, però que ho facin”, ha considerat Bayo.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#6 Cris, Barcelona , 24/07/2019 - 13:31

Pues imagina la credibilidad de este periódico. Menudo bodrio.

#6.1 pepe, andorra, 24/07/2019 - 14:22

cuidado, q el inquisidor jordi BR decia el otro dia q era un dechado de virtudes y q nunca manipulaba nada y q ademas, siempre contrasta la informacion antes de publicarla......Por supuesto q todo esto es en modo ironico. Publico es una porqueria al servicio de Soros y de la involucion en España.

#6.2 Jordi BR, L'H, 24/07/2019 - 20:04

Los documentos están ahí, sin manipular como El Periodico. Es material más que suficiente para pedir explicaciones y el silencio sólo hace que alimentar suspicacias

#5 Nut, La Patria de Prim, 24/07/2019 - 13:12

Detras de los atentados estaban los nazionalistas(y muchos funcionarios de la Generalitat) e Israel.El único estado que de forma pública ha apoyado el procés.

#4 rosa, Barcelona, 24/07/2019 - 07:55

El Roures és un poc...... Pepe saps be on ets. Avui penses una cosa i demà ja has cambiat. Presentat a eleccions i càmbia aquest país perqué no sigui Venezuelai etc etc. Pot ser tu ho faries fantàstic!!!!!

#3 Marc, Barcelona, 24/07/2019 - 01:33

Eso es lo que has insinuado tú y el panfleto de roures, teméis las querellas?,lanzais la piedra y escondeis la mano, e Iglesias por cierto también lo insinuo, pablito recibió una llamada de roures para dar pábulo al bulo visto el poco eco que tenia?, a ver si hay periodistas de verdad que investiguen las relaciones de Iglesias y el multimillonario

#2 Errefejota , Denia, 23/07/2019 - 23:10

Tiro la piedra y escondo la mano porque si sigo diciendo lo que he escrito me pueden procesar por difamación, falsedad y un largo etcétera. Este tío no llega ni a tonto útil. Sólo llega a imbécil cobarde.