Publicitat
Política · 15 de Gener de 2020. 20:48h.

Fins i tot González Pons repassa Comín

"Creuen vostès que Espanya és un país autoritari si una persona perseguida per robar pot parlar lliurement en aquest Parlament?"

Fins i tot González Pons repassa Comín

L'expresident Puigdemont i l'exconseller Comín han rebut les primeres rèpliques al Parlament Europeu per part d'altres europarlamentaris que contradiuen les seves tesis independentistes. Els eurodiputats hauran d'acostumar-se a ser replicats després de les seves intervencions si volen debatre sobre la matèria.

Malgrat que aquest dimarts Carles Puigdemont va negar les peticions de rèplica sol·licitades pels eurodiputats del PP i Ciutadans Dolors Montserrat i Luis Garicano per evitar el debat, aquest dimecres sí que han hagut d'escoltar veus contràries a l'independentisme durant la sessió a l'Eurocambra.

Puigdemont ha hagut d'escoltar com l'eurodiputada Dolors Montserrat li ha recordat que és un "pròfug de la justícia" i que "va robar diners públics". "Un pròfug de la justícia que va atemptar contra l'estat de dret i va robar diners públics. Aquesta setmana ha començat per a vostè el que vostè més tem: se li aplicarà la llei". Puigdemont ha replicat assegurant que no es pot atacar la presumpció d'innocència i ha preguntat "a quina condemna es refereix".

L'eurodiputat del PP Esteban González Pons, per la seva part, ha contestat les crítiques de l'eurodiputat de JxCat Toni Comín contra Espanya, afirmant que el fet que es puguin expressar "lliurement" a la Cambra malgrat estar perseguit per "robar" és una prova que no és un país autoritari.

"Creuen vostès que Espanya és un país autoritari si una persona que està perseguida per robar pot parlar lliurement en aquest Parlament?, ha preguntat González Pons. "Més llibertat, impossible" li ha etzibat a Comín.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi, Hostalric, 17/01/2020 - 18:58

Fa riure veure els peperos acusan altres de robar diners. Els q han pagat la seu central amb diner negre, els dels sobres del llistat Barcenas i la fam. Montserrat, una de les moroses de Hacienda mes importants.... El problema es q com q la justicia es política, no els condemnen pq son part seva.

#3 ferran, jonestown, 16/01/2020 - 13:45

fins i tot el meu gat repassaría comín en un cara a cara...

#2 Marti, Palafrugell, 16/01/2020 - 06:37

Els treus de la seva àrea de comfort formada per TV·3, RAC1, CatRadio, vilaWEB, el Nacional Cat, CAC... i estan perduts. Ni mitja bofetada tenen.

#1 Cthulhu, Comodoro Rivadavia Chubut, 16/01/2020 - 00:42

Que un tipo del PP de Valencia hable y acuse a otros de robar "dinero público" es el colmo de la ironía y de la paradoja

#1.1 Figueras, figueras, 16/01/2020 - 08:23

Han desviado dinero público, eso es robar, asi, te lo explico en pocas palabras, para que se entienda

#1.2 pepe, andorra, 16/01/2020 - 12:01

je, igual de divertido q ver a un separata hablando de represion y falta de libertad cuando se destruye civilmente a todo aquel q ose discutir la politica de imposicion linguistica en las escuelas, en todo caso, no es lo mismo el pitufeo de los valencianos del pp, q por cierto, nadie dice nada de lo del hermano de Ximo puig ¿por los trajes q paso?

#1.3 pepe, andorra, 16/01/2020 - 12:02

En general los españoles tenéis un doble pensar de alucine, pq si a un pepero le regalan unos trajes se lia parda, pero si el hermano de Ximo puig recibe subvenciones por la cara no pasa nada y si el psoe monta un partido para captar el escaño q necesitaba para involucionar a España, pues tampoco. En fin, q tenéis lo q os merecéis y lo q votáis.