Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2009. 23:27h.

Fins i tot Pradera qüestiona Zapatero

Critica la política econòmica del president del Govern espanyol

Fins i tot Pradera qüestiona Zapatero

L'article de Pradera a 'El País'

El columnista d'El País Javier Pradera, habitualment partidari de la línia política del PSOE, ha entrat darrerament en una fase crítica cap al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Aquest mateix dimecres, en un article titulat "El Govern, entre Escila i Caribdis", es refereix a l'última reunió del comitè federal del PSOE com "la pèssima costum de substituir les sessions del Parlament per les reunions dels partits".

Pradera, que critica "els contradictoris globus sonda" sobre la política fiscal del Govern espanyol, assenyala que "Zapatero manté el suspens", i afegeix que el president "ha hagut d'aprendre a costa de la seva imatge que el rosat optimisme no és una guia millor per a la presa de decisions".

També critica la tendència de Zapatero a fer previsions sobre l'evolució de l'economia que després no es compleixen, perquè "la incertesa pròpia de l'economia exigeix coneixements, prudència i modèstia". De tota manera, creu que ja ha après que no ha de fer-ho, un fet d'qualifica de "sàvia lliçó", i afegeix que les "ensenyaments" d'aquesta "lliçó" les "hauria de seguir d'ara endavant el mateix Zapatero per a no basar les seves decisions sobre expectatives falses".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat