Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2021. 17:21h.

Fins i tot Vicent Partal demana la dimissió de Puigneró

“La dona del Cèsar a més d’ésser honrada ho ha de semblar”

Fins i tot Vicent Partal demana la dimissió de Puigneró

El director de Vilaweb, Vicent Partal, en un article a l’esmentat diari, reclama “la dimissió del vicepresident Puigneró” després de la fotografia on se’l veu incomplint les mesures anticovid que reclama el Govern.

Partal recorda que “la dona del Cèsar a més d’ésser honrada ho ha de semblar” i creu que amb l’esmentada fotografia “es trencava greument aquest element d’exemplaritat”. “És un fet que no té justificació possible”, sentencia.

“Hi ha dues raons que converteixen la paella i la fotografia en un exemple social rebutjable: la solidaritat amb els ciutadans i l'exemplaritat de la classe política davant els electors”, assenyala Partal.

També remarca que “trobe inacceptable servir-se de l’excusa que allò era un acte privat, com si els polítics poguessen desdoblar la seua personalitat i fer coses diferents com a ciutadans de les que fan com a polítics”.

“El vicepresident del govern, no hauria de reprimir els seus capricis i les ganes de fer una paella amb els amics, per responsabilitat, si la paella es fa quan el govern envia missatges creixents d’alarma als ciutadans, en què s’insisteix en la necessitat de la distància física?”, pregunta.

“En alguns països europeus, sobretot en aquell nord que sempre envegem retòricament, la paella, i la fotografia, hauria anat seguida de la dimissió del vice-president Puigneró, sense necessitat que ningú la demanàs. Per iniciativa pròpia. Però ací, sembla, volem ser la Dinamarca del sud tan sols per a segons què”, conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Carlos Gomez, murenud e la serra, 31/07/2021 - 15:44

No enyoreu les fatuas i les delirants profecies mil.lenaristes d´aquest hipersubvencionat embaucador organic ?

Abans era un no parar. No deixava disidente con cabeza i els seus constants anuncis d´una imminent mudança amb tot pagat cap la flamant monarquia africana que la prodigiosa familia Pujol porta 40 anys construintnos al fondo a la derech

#10 Carlos Gomez, murenu de la serra, 31/07/2021 - 15:39

No enyoreu les aterridores fatuas i les delirants profecies mil.lenaristes d´aquest hipersubvencionat embaucador organic ?

Abans era un no parar, no deixava disidente con cabeza i els seus constants anuncis d´una imminent mudança amb tot pagat cap la flamant monarquia africana que la prodigiosa familia Pujol porta 40 anys construintnos eren el

#9 C, Vilassar de Mar, 31/07/2021 - 10:30

Ellos tenían inmunidad de rebaño.

#8 Neferu, Barcelona, 31/07/2021 - 08:20

Sí, ellos deberían dar ejemplo a la ciudadanía y, ¡ya lo creo que lo dan! Dan ejemplo de TODO lo que NO se debe hacer: Respetar las leyes, no malversar el dinero público, no cumplir las normas contra el Covid, No mentir, No engañar, gobernar para todos los catalanes, acatar a la justicia.....De todo estos, nos dan sobrados ejemplo.

#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 30/07/2021 - 21:13

Pedirle ejemplaridad a esa tropa parece un chiste malo. Son los que nos han tocado y deberemos aceptarlos con sus defectos. Con su pretérita y presente impunidad. La impunidad, que no es sino la corrupción del sistema completo. Esta sociedad que se lo mira con cara de bobo y les consiente todo.