Publicitat

Aznar reclama a Rajoy eleccions anticipades

Foc 'amic'

A través de la Fundació FAES, l'expresident del govern espanyol, José María Aznar ha enviat un missatge a Mariano Rajoy, exigint al govern de l'Estat que utilitzi sense demora "tots els instruments constitucionals" que té a la seva disposició o, en cas que es vegi incapaç, "atorgui als espanyols la possibilitat de decidir quin govern, amb quina proposta i amb quin suport electoral" es pot afrontar el desafiament català.

D'aquesta manera, es demana que s'utilitzi l'article 155 o que es convoquin eleccions. "El govern espanyol ha d'emprar tots els mecanismes constitucionals en virtut de les majories parlamentàries actuals, no només estan a la seva disposició sinó que té la inexcusable obligació d'utilitzar-los", afirma la fundació d'Aznar."

"Si no trobés l'ànim per fer-ho aleshores hauria d'atorgar als espanyols la possibilitat de decidir quin govern, amb quina proposta i amb quin suport electoral s'ha d'enfrontar a aquesta conjuntura crítica per Espanya". La fundació també explica que "no és possible declarar morta la democràcia a Catalunya i no cal que revessi el llindar de la retòrica per reduir a zero la capacitat d'acció dels veritables responsables d'aquest crim".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Martín Martínez Mart, Barcelona, 06/10/2017 - 09:08

Abordar el tema català dins del marc legal, i dialogant...
Per poder dialogar, els dirigents han de ser substituïts.

#4 Alejandro, Barcelona, 06/10/2017 - 08:30

¡¡ Cállese sr. Aznar, cállese,hombre!!

#3 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , RAJOY ¿QUE SACAS TU Y EL P.P. DE NO QUERER DIALOGAR ? REDITO POLITICO MIRAS TU INTERES POLITICO, 06/10/2017 - 04:09

RAJOY El Govierno Español del P.P. DEL SR AZNAR Si va tenir i molt de DIALEG AMB TERRORISTAS DE E.T.A. I els ban matar asesinar Guardias civiles y mas personas FELIPE GONZALEZ P.S.O.E. =P.S.C. Dialogo con E.T.A. ¿ PER QUE ARA NO VOLS UN DIALEG AMB EL GOVERN CATALÀ ? ¿ O ESQUE TAMBE VOLS MORTS ? Vols corri mes SANG DE CATALANS ?a CAT

#2 Aran non ei Catalonha, Arties, 05/10/2017 - 19:18

Tiene toda la razon, la generalitat es hoy un nido de desestabilizadores, predicando odio, e instigando alborotos.
Son boigos i fanatics.

#1 Santi, Barcelona, 05/10/2017 - 18:00

Molt ben dit!: "no és possible declarar morta la democràcia a Catalunya i no cal que revessi el llindar de la retòrica per reduir a zero la capacitat d'acció dels veritables responsables d'aquest crim".