Publicitat

El candidat a primàries, José Conde, carrega contra Zaragoza

Foc creuat al PSC

José Conde, davant d'una imatge de l'actual alcaldessa, Núria Marín

El cinquè tinent d'alcalde de l'Hospitalet, José Conde, ha oficialitzat la seva intenció de forçar unes primàries amb l'actual alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, per a liderar la candidatura dels socialistes a les properes eleccions municipals. Aquest divendres, el secretari d'organització del PSC ha dit la seva al respecte i ha considerat que les primàries a l'Hospitalet es deuen a "maniobres de baix nivell", fet que ha provocat la rèplica de Conde, el qual ha afirmat que Zaragoza el menysté.

L'encara cinquè tinent d'alcalde ha convocat els mitjans en una roda de premsa per a fer pública la seva decisió de presentar alternativa a Núria Marín, com ja va avançar aquest dijous e-notícies. Conde, en la seva intervenció, ha fet diverses referències i ha ironitzat sobre les paraules de José Zaragoza.

"Voldria agrair al secretari d'organització, Pepe Zaragoza, les seves paraules, sobre tot perquè com sempre parla molt bé i ens parla de les maniobres de baix nivell a l'Hospitalet per part d'alguns companys, sobre tot perquè sembla ser que el que volem és forçar anar a les llistes. Bé, segurament això ens ha d'animar i, d'alguna manera, vol dir que formem part de la direcció i que comptem amb la direcció per a presentar-nos", ha explicat.

Conde també ha dit que "si jo sóc no sé què, com deia el Pepe Zaragoza, doncs clar, si ens menystenen, doncs clar… Però segurament ell ho ha dit amb l'estima que ens té a quasi tots, sobre tots quan li portem la contrària".

L'aspirant a candidat a l'alcaldia de l'Hospitalet ha reclamat a la direcció del PSC que actuï amb neutralitat i que doni el mateix tracte a la seva Federació que a la de Barcelona, referint-se a que ni Montserrat Tura ni Jordi Hereu necessitaran avals per a presentar-se a les primàries. "No volem ciutats de primera i ciutats de segona", ha comentat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Marietta, L'Hospitalet, 17/01/2011 - 08:16

Ja veuran la nuria marin i companyia la gracia que els fara quan el veritable artifex de tot aixo doni la cara, que en conde en un mindundi, pero l'ex-diputat pro-tauri david perez ja es un altra cosa

#15 Joanet, BCN, 16/01/2011 - 19:18

Y sigue siendo nuestra finca, aquí echamos la red y pescamos lo que queremos. O no?

#14 rafa, bcn, 16/01/2011 - 10:40

Que verguenza de partido dirigido por Zaragoza Y iceta los aprendics de don corleone donde los intereses les favorecen lo hacen como elos qieren y donde no les favorecen como dicen los estatutos del partido.
Asi les va la cosa cada vez menos votos y menos apoyos

#13 Ramon, Barcelona, 16/01/2011 - 00:26

El "Pacte de Progrés" del 1979 és de les coses més nefastes que hi ha hagut mai en política catalana. El Tripartit hauria pogut ser letal. Però afortunadament aquest perill l'hem conjurat. Les conseqüències del puto pacte municipal, en canvi, les paguem encara.

#12 Acollidora, L'Hospitalet, 15/01/2011 - 23:50

Voldria que siguem conscients que a la ciutat de l'Hospitalet, no h'hi alternativa real al PSC.La unica vegada que van tenir oposició va ser a les primeres eleccions del 1979 en les quals per un grapat de vots no va guanyar en Paco Candel pel PSUC, a la resta eleccions han guanyat per majoria absolu