Publicitat
Política · 10 de Març de 2016. 15:27h.

Foment desencalla la variant de Vallirana

Avancen les obres amb la perforació d'un dels dos túnels

Foment desencalla la variant de Vallirana

Ana Pastor, atenent els periodistes

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha visitat les obres de la Variant de Vallirana per assistir a la calada del tub esquerre del túnel. Aquesta infraestructura oferirà un traçat alternatiu als més de 19.000 vehicles que, de mitjana, circulen diàriament per la travessia de la carretera N-340 en aquesta localitat de l'entorn metropolità de Barcelona.

Fa un any, el Ministeri de Foment va reprendre els treballs d'excavació dels túnels de la variant de Vallirana, després que les obres estiguessin paralitzades més de tres anys a causa de les restriccions pressupostàries.

"L'obra avança a molt bon ritme i la previsió és que es pugui acabar l'any que ve", ha assegurat la ministra, que ha demanat als veïns comprensió amb les molèsties ocasionades pels sorolls i pel pas dels camions.

El pressupost vigent de les obres ascendeix a 167 milions d'euros, quantitat que sumada al cost de redacció del projecte, a l'import estimat de les expropiacions ia l'assistència tècnica per al control i vigilància de l'obra llança una inversió total estimada de 176 milions d' euros.

Obres de la variant de Vallirana

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 gui, la jonquera, 10/03/2016 - 22:50

Y?

#2 Víctor, Vallirana, 10/03/2016 - 20:25

Espanya ens roba...ara la terra de sota les montanyes.

#1 Hector, Bcn, 10/03/2016 - 16:41

3 anys? El tunel aquell esta parat... Fa 9 anys que finalitza alla el tram MINIM que es el primer cop que hi vaig pasar i m'hi vaig fixar... D'ença no ha canviat. Tot sortit a la rotonda i caravanes quilometriques al poble, que qui visqui alla... Pobre d'ell el que ha patit tot el temps i li queda..