Política · 10 de Setembre de 2020. 08:34h.

Foment troba “un error majúscul” prohibir apujar el preu del lloguer

“Provocarà una paràlisi en l’activitat del sector”

Foment troba “un error majúscul” prohibir apujar el preu del lloguer

Foment, en un comunicat, considera “un error majúscul” que el Parlament hagi aprovat prohibir apujar el preu del lloguer dels pisos. En aquest sentit denuncien que la mesura “ha provocat una gran decepció al conjunt del sector immobiliari”. “Perjudicarà a tot el sector i a la construcció d’habitatges amenaçant l’activitat econòmica fins arribar a la paràlisi”, asseguren.

Foment ja va advertir fa un any que la nova regulació que es tramitava “afecta seriosament a la seguretat jurídica i a la confiança necessària per als inversors i penalitza a les empreses que tenen capacitat per posar al mercat promocions d’habitatges en lloguer”.

Foment creu que la nova llei “vulnera la Constitució i l’Estatut en 18 punts del seu articulat. Així ho va resoldre el Consell de Garanties Estatutàries del Parlament de Catalunya. Per aquesta raó, aquesta norma mai es podrà aplicar. És un greu i majúscul error que arriba en un dels pitjors moments de crisi econòmica”.

“En comptes de solucionar el problema d’oferta de lloguer assequible, provocarà un efecte contrari, ja que d’una banda podrà provocar una paràlisi en l’activitat del sector. En la pràctica suposarà una reducció de valor de tots els actius immobiliaris residencials lliures i no incentivarà la rehabilitació del parc edificat existent, molt necessària per a millorar el parc d’habitatge a les nostres ciutats”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 EL AVI DE CARDEDEU.. PEDRO SANCHES y QUIM TORRA EN LA TAULA DE DIALOGO ACORDEU FER MES PISOS DE LLOGUER BARATO DE PROTECCI´P SOCIALS FA, PROHIBIR APUJAR EL PREU DEL LLOGUER ESTA BÉ , PERO NO ES LA UNICA SOLUCIÓ A LA FALTA DE PISOS, 10/09/2020 - 12:01

PROHIBIR APUJAR EL PREU DEL LLOGUER ,No SOLICIONA ENCARA LA FALTA DE POSIS DE LLOGUER BARATO Y SOCIAL .. Hosigui Els Governs Autonomics y Govern Central junts oper separado . Han de fer obra Piblica COSTRUIR MAS Pisos Socials de LLoguer Barato . EN FAN FALTA MOLTS ..

#2 Benet , Barcelona, 10/09/2020 - 10:20

La tactica del silenci amb els sediciosos no funciona, cal mà dura i xarop de veritats:
https://www.elconfidencial.com/empresas/2020-09-08/ofensiva-choque-cataluna-madrid-okupacion-alquiler_2739035/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_cotizalia&utm_content=textlink&utm_term=3