Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 20:54h.

Fons d'inversió sobiranista

La Fundació Catalunya Estat obté 100 milions d'euros per a empreses independentistes

El president de la Fundació Catalunya Estat, Jaume Vallcorba, ha presentat un fons capital per al finançament de les empreses catalanes que s'adhereixen al seu projecte sobiranista. El fons disposa d'un crèdit de 100 milions d'euros de capital estranger. A la presentació hi han acudit el líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta; el també diputat de SI, Toni Strubell; o l'exalcalde de Lleida i militant de CiU, Manel Oronich.

Vallcorba ha dit que "és un fons de finançament estranger. Són inversos que han vist que Catalunya té una economia dinàmica. Catalunya pot fer un creixement espectacular només que ens aprovin el corredor del Mediterrani. Si s'assoleix la independència els inversos saben que el creixement serà espectacular com van fer Irlanda o Finlàndia als seus temps".

Segons el portaveu de Catalunya Estat, per optar als crèdits d'aquest fons caldrà "adherir-se" a la fundació. Després els diners es destinaran "al seus projectes de millora de maquinària, inversions, llançament de nous productes". Aquesta acció va destinada a "petites i mitjanes empreses".

El dirigent de la fundació ha indicat, però, que "falta una última signatura" per acabar de tancar l'acord amb els inversos estrangers que aporten aquests 100 milions d'euros.

Laporta i Strubell, durant la presentació de la Fundació Catalunya Estat
Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/02/2011 - 20:05

Si ésto del fondo para empresas que se declaren independentistas es verdad y si llega a tener capital será porque encantadores de serpientes como Laporta
les han vendido como verdad la sarta de tonterías que propala el Centre Català de Negocis sobre una hipotética y ubérrima Cat independiente

#37 Frank, Berga, 04/02/2011 - 19:21

Quim lo siento por no estar tan informado como tu y cometer un error pero claro de Irlanda no dices nada.

#36 Marcel, Gavà, 04/02/2011 - 16:26

Per què Catalunya ha de suportar una situació que la perjudica, quan és clar que Espanya no té en compte? el benestar dels catalans?

#35 Torrescárcela, Barcelona, 04/02/2011 - 14:57

Un fondo de inversión ligado a una idelogía independentista. ¿Quién se cree esto? La Generalitat ha tenido que recurrir a las Cajas ubcada en Cataluña para colocar sus bonos y estos señoritos se creen unos salvadores. Tened cuidado, q Laporta no se ha librado aún de su gestión del Barça.

#34 Pere, Terrassa, 04/02/2011 - 13:25

Josep(Lleida), abans de donar lliçons a ningú, comença per no fer faltes d'ortografia als teus comentaris.