Política · 11 de Gener de 2018. 12:35h.

Forcadell demana un substitut "lliure de processos judicials"

"El nou president o presidenta del Parlament ha d'estar en disposició de defensar la institució"

Forcadell demana un substitut "lliure de processos judicials"

Carme Forcadell

La presidenta en funcions del Parlament, Carme Forcadell, ha comunicat en roda de premsa que no es postularà per repetir en el càrrec perquè "he tancat un cicle" i considera que el seu substitut hauria de ser una persona "lliure de processos judicials".

Forcadell ha manifestat que "crec que el nou moment polític requereix una nova figura" i ha dit que "el nou president o presidenta del Parlament ha d'estar en disposició de defensar la institució". "Que no tingui processos judicials oberts ho facilitaria", ha afegit.

"Deixo la presidència del Parlament, però no abandono la política", ha dit la diputada electa d'ERC, que ha exposat que "ara començo un nou camí com a diputada, amb unes responsabilitats diferents, però amb la mateixa força i voluntat de servei públic".

Carme Forcadell ha dit que deixa la presidència "orgullosa de la feina feta". "En l'àmbit personal, ha estat un honor. Estic agraïda pel privilegi d'haver presidit el Parlament del meu país", ha subratllat. "Malgrat les dificultats, malgrat les situacions imprevistes, malgrat la judicialització constant, i malgrat els errors, crec que hem fet una tasca positiva per a la institució".

També ha destacat que "els membres de la Mesa ens hem limitat a garantir que en un Parlament es pugui parlar de tot. No ens hem doblegat, no hem cedit i ens hem mantingut ferms en les nostres obligacions: El debat lliure en aquest Parlament".

"Deixo la presidència del Parlament, però no deixo, en cap cas, la feina per a construir un país millor, més just, més democràtic i més lliure, que estic convençuda que aconseguirem", ha conclòs.

20 Comentaris

Publicitat
#19 Carlos Gomez, murenu de la serra, 13/01/2018 - 02:47

La nostre Rosa Parks li ha agafat gust al cotxe oficial. A aixo i als DolceGabbana

No si tonta no es.

#18 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/01/2018 - 02:33

Tan encantadora que era aquesta dona quan no intentava dissimular el que realment sempre ha sigut i sera i presumia megafon en ma de la seva xenofobia, del seu supremacisme i del seu incontigut odi vital i de la seva insuperable amargura intrinseca.

Tot un compendi de virtuts, vaja.

#17 Fernando, Barcelona, 11/01/2018 - 20:25

Recordarem aquesta dona com aquella cridanera que anava pels carrers porvocant a les mases...i despres quan ja trepitjava moqueta ens passava els modelets de MaxMara i amn aquella prepotencia i orgull que va tractar als diputats que no eren de la seva corda. No pot marxar sense pagar els plats trencats. L'han de procesar, jutgar i cap a presó.

#15 Purria Espanyola, Bcn, 11/01/2018 - 19:27

Golpe durisimo a Tabarnacani,uno de sus intelectuales detenido por malos tratos

#14 luzbell, barcelona, 11/01/2018 - 18:11

Que tome nota el tribunal propósito de enmienda ninguno orgullosa de haberse pasado la ley por el forro, tendrá pensión de ex presidenta?