Publicitat
Política · 30 de Juny de 2022. 15:18h.

Forcadell diu que el Parlament ha de ser "exemplar"

Insta Borràs a "pensar en el prestigi de la institució"

Forcadell diu que el Parlament ha de ser "exemplar"

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell (ERC), ha emplaçat a l'actual presidenta de la Cambra i presidenta de Junts, Laura Borràs, a vetllar pel prestigi de la institució després que el TSJC l'hagi deixat a un pas de judici per, entre altres delictes, malversació de cabals públics quan presidia la Institució dels Lletres Catalans (ILC).

Forcadell ha dit en una entrevista en el programa Aquí Cuní de Ser Catalunya que la cambra catalana ha de ser "una institució exemplar" i ha afegit que Borràs "no ha de pensar en ella mateixa sinó que també ha de pensar en el prestigi de la institució".

Finalment, Carme Forcadell ha dit que Laura Borràs té una situació "molt difícil i complicada" perquè presideix la institució que "ens representa a tots els catalans i catalanes". A més, creu que ha de donar "explicacions convincents" sobre la seva imputació i que ha de tenir "tolerància zero" amb la corrupció.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Capit@n España, Purgandus populus!!, 01/07/2022 - 12:28

"¿Soy yo o ha aprovechado para hacerse un lifting?" Sr. Rius, usted va tarde. Es Vox Pópuli que esta mujer es una adicta a los estiramientos. Ya se ha hecho unos cuantos. Es lo que tiene el cienmileurismo, pasas a otro nivel.

#9 Forky's nostalgía, Chez Titole, 01/07/2022 - 10:31

Doncs ja veus, a mi em queia be aqquesta dona abmb aquells tresquarts que duia com si fos la Sharon Stone dels encants, quan passava revista als mossos amb espardenyes i aquelles escopetes de barraca de fira talment com la Romy Schneider a l'imperi Austro-hungarès però sense el Karl Heiz Böhm, Junqueres no hi cabía a l'uniforme.

#8 Leonor, Figueres, 01/07/2022 - 06:03

Y lo dice una golpista que se paso por el forro todas las leyes y todas las normas.

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 30/06/2022 - 20:41

¿Ejemplar? Hace muchos años que allí se perdió la vergüenza.

#6 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 30/06/2022 - 19:45

Habló la"ejemplar"