Publicitat
Política · 5 de Setembre de 2015. 18:02h.

Forcadell: “En un nou país les dones podran fer de dones”

"No de cangurs en cas de les àvies o de companyes en cas de les cuidadores"

Forcadell: “En un nou país les dones podran fer de dones”

Carme Forcadell, imatge d'arxiu

La número dos per Barcelona de Junts pel Sí, Carme Forcadell, ha estat l’encarregada de presentar la campanya “Juntes pel Sí” en el Mercat de la Llibertat del barri de Gràcia de Barcelona.  

Forcadell ha explicat que “Juntes pel Sí” “va adreçada a les dones entenent que són part beneficiada d’un nou país, ja que avui en dia supleixen bona part dels serveis socials.”

Per a la candidata “les dones podran fer de dones, no de cangurs en cas de les àvies o de companyes en cas de les cuidadores” i ha afegit que “cal informar i mobilitzar el vot femení.”

Forcadell ha estat acompanyada del cap de llista Raül Romeva, així com de Muriel Casals, Anna Simó, Irene Rigau, Elisenda Paluzie i Isona Passola (números 3, 13, 19, 72 i 76 respectivament). 

“Juntes pel Sí” s’està desenvolupant a més de 150 viles i ciutats de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

118 Comentaris

Publicitat
#94 Carlos Gomez, Bcn, 07/09/2015 - 13:02

Els estan treient tots a pasejar per si de cas es contagios i aixi poden arreclar l´embolic en que s´han fotut.
De perdidos al rio. Ja tant se val.

#93 Casper, Bcn, 07/09/2015 - 10:27

Descubrió la sopa de ajo de que somos distintos, la mujer su cromosoma es XX y el hombre XY. Existe el dimorfismo sexual. Unos tienen la regla y otros no. Etc... Pues a dejar de ser bomberas, toreras, y a hacer punto de calceta y cocina.

#92 Jep dels Estanys, Manresa, 07/09/2015 - 08:44

les dones fer de dones? no és sexisme això? què vol dir? que per fi es podran quedar a casa? i la igualtat? l'estat ha de marcar el rol social de les dones i els homes?

#91 Neferu, Baecelona, 06/09/2015 - 23:42

Sra. Forcadell. Soy una vaca instruida. Yo antes era una done pero España con sus malas artes me transformó en vaca y ahora su discurso me da esperanzas de poder algún día volver a ser done gracias a la independencia . Nunca le agradeceré bastante este rayo de esperanza que sus palabras me han dado.

#90 josep xicot, Barcelona, 06/09/2015 - 22:04

Què faràn amb les iaies? hem temo el pijor,franca
ment,aquesta senyora necessita ajuda professional
això sir en règim tancat.