Política · 22 de Febrer de 2020. 10:45h.

Forcadell es va sentir "molt sola" durant la DUI

Acusa JxCat de "posar pals a les rodes" amb la mesa de negociació

Forcadell es va sentir "molt sola" durant la DUI

L’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, en una entrevista a El món a RAC1, ha assenyalat que “no crec que la figura del mediador que vol Quim Torra sigui imprescindible. Un mediador existeix quan dos no volen negociar”.

“Quan tu dius que vols diàleg, no et dediques a posar pals a les rodes! Jo suposo que cadascú ha estat defensant la seva tàctica”, ha indicat. També ha reconegut que “estava desesperada amb la convocatòria de la mesa de negociació entre Generalitat i Moncloa. Algun cop he arribat a dubtar de si tots plegats volien diàleg o no”.

“El 27 d’octubre llegint la DUI em vaig sentir molt sola, però també altres dies. S’haurien pogut fer millor moltes coses”, ha assneyalat d’altra banda. Durant la sessió al Parlament on es va declarar la DUI, l'expresident Puigdemont no va voler prendre la paraula i va deixar tota la responsabilitat a Forcadell.

Forcadell ha considerat que “un referèndum d’autodeterminació hauria de ser irrenunciable. La majoria dels catalans hi estan d’acord”. També ha explicat que “podré passar 9 hores fora, 6 sense comptar el trajecte. Quan portes 2 anys tancada, això és una escletxa de llum”. “Poder mirar l’horitzó és llibertat, des de la presó no puc”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 Gordon Slim, somewhere, 23/02/2020 - 10:46

Si aún sigue diciendo que la mayoría de catalanes queremos un referéndum de autodeterminación es que en la cárcel no ha aprendido NADA. Y si leyó la DUI fue porque quiso. Nadie la obligó. Ninguno de estos ha reconocido el daño que han hecho a Cataluña, ni uno solo.

#22 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 23/02/2020 - 09:55

Y ha pensado esta tipa cómo nos sentíamos todos los que no somos independentistas, mientras ellos jugaban a construir su republiqueta????

#21 EduardR, BCN, 22/02/2020 - 21:51

Fuiste una tonta útil... y te has comido el marrón. Muy fanática y cabeza de Turco... otros en Waterloo viviendo de lujo y tu en el talego.

#20 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 22/02/2020 - 21:10

Bueno, si se sentía sola se podría haber rodeado de colonos

#19 Yo, Tres Cantos, 22/02/2020 - 21:00

Pobrecita, snif, snif... pues no sabe lo solos que nos hemos sentido el resto de los españoles. Siempre lloriqueando, estos fanáticos