Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2016. 12:11h.

Forcadell espera que “no passi absolutament res”

“L’únic risc que assumeixo és complir el mandat democràtic del 27-S”

Forcadell espera que “no passi absolutament res”

Forcadell

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, segons ha explicat en una entrevista a “El matí de Catalunya Ràdio”, diu que “tenim un govern espanyol que utilitza els tribunals per no fer política”. Forcadell espera que “no passi absolutament res” i que “el Parlament de Catalunya ha de continuar el seu camí”.

La presidenta del Parlament ha manifestat que “l’únic risc que assumeixo és complir el mandat democràtic del 27-S”. Forcadell ha afegit que “el Parlament representa el poble de Catalunya”.
 
“Tenim un estat espanyol, un govern espanyol, que utilitza els tribunals per no fer política i, per tant, no és gens estrany. En lloc de fer política el que fan és judicialitzar la política i utilitzar els tribunals per no haver de fer política. És un pas més. Han dit que el TC ha d’actuar. És el que fan sempre.”
 
La presidenta del Parlament confia que el Tribunal Constitucional no activarà mesures d'inhabilitació contra ella, la mesa o els diputats independentistes. “Jo no espero res. Jo no contemplo que hi hagi inhabilitacions per una cosa tan clara com complir el reglament i fer el que tocava i incloure un punt a l’ordre del dia”.
 
 

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#34 Arseni Gibert Bosch, Sils, 29/07/2016 - 10:51

No sé si passarà res. Per l'actuació del insoburdinada del Parlament potser si. Però efectes de la cosa aprobada òbviament no n'hi haurà cap, poden anar aprovant desconnexions cada semestre i no passa res, a Madrid ja han entés que això forma part del "processisme" perpetu.

#33 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 28/07/2016 - 19:07

Pero criatures.....

Algu creu que de debo aquesta pobre infeliç, la De Gispert o el mateix Benach els van asseura a aquesta trona, el segon carrec institucional de Catalunya, per alguna capacitat, logro o mertit destacable ?

Qui tret comu els identifica ?

Vinga que es molt facil encertar .....

#32 guillermet, l'Ampolla, 28/07/2016 - 17:56

A la ebrelàndesa Forcadell li agrada "besar lo cul al matxo" com es costum a Xerta, lo seu poble natal. L'únic perill que hi de besar-li lo cul és que el matxo et foti coça als morros. Me jugo una caixa de pastissets xertolins a que al final la Carmeta pendrà mal.

#31 Revolucions a termini, Murry Town, 28/07/2016 - 17:37

La Colla que mai sua s'ho sap muntar força be: Declaren revolucions a llarg termini, de 18 mesos o de dos anys, de moment esbomben resolucions i plenaris parlamentaris a dojo, pero aixó sí, no per ara mateix, no fos que la cosa peti del tot i les paguetes fotin el camp.

#30 mariaa, bcn, 28/07/2016 - 17:20

La presidenta d'un Parlament.es passa pels pebrots tot l'ordenament juridic hi diu que espera que no passi res.....ja ha consolidat el carreg? Perque jo li veig fatal...