Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2014. 09:55h.

Forcadell: “Estem desafiant l’Estat"

La presidenta de l’ANC ha votat a primera hora a Sabadell

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha votat aquest diumenge a primera hora del matí al seu centre de participació, l’IES Vallès de Sabadell (Vallès Occidental).

A la sortida de la votació, en declaracions als mitjans de comunicació Forcadell ha dit que “ens ha costat molt arribar fins aquí”, afirmant que "passi el que passi avui hem guanyat. Hem votat, hem guanyat".

"En aquests moments estem desafiant l’Estat, estem fent la consulta en contra de l’Estat espanyol, que ha utilitzat i està utilitzant tots els recursos perquè no puguem votar”, ha sentenciat.

Forcadell ha afegit que “vull donar les gràcies a tots els voluntaris per fer-ho possible i als que han votat per defensar la democràcia, les llibertats, sabent també que desafiaven l'Estat. Espero que siguin conscients del fet històric i del que està passant avui”, ha conclòs.

Una imatge de Forcadell abans de votar
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Bromo, bcn, 10/11/2014 - 00:35

¿Qué estado? España no es un Estado. Da igual lo que diga el tribunal Constitucional si a una inspectora lingüística de ERC se le pone en las narices. Enhorabuena, secesionistas.

#17 david ramon, Barcelona, 09/11/2014 - 20:55

Aquesta senyora si que desafia el seny continuament. Si per ella fós cada casa de Catalunya estaria marcada per la seva ideologia. I això no es feixisme, feixisme sempre té relació amb Espanya.

#16 Josep, Sabadell, 09/11/2014 - 18:33

Desde luego a lo que no esta desafiando es a la subvención, por cierto Forcadell de los parados en su localidad Sabadell se sabe algo? De la legionella y las fumigaciones en institutos? 42 ingresados y 10 muertos? Que tal si se lo cuenta al NY? Internalionalice Sabadell no?Ah que ni la ha nombrado..

#15 Teniente Dimitri, barcelona, 09/11/2014 - 16:07

Esta tranquila poe que Rajoy ha pactado con Más. Cuando sienta el aliento del Estado en el cogote, poeque lo sentirá, ya hablaremos.

#14 Josep-Maria, Barcelona, 09/11/2014 - 15:09

¿Era necessari dir aquesta obvietat, senyora Forcadell? ¿Li agrada xafar ulls de poll?

Controli's una mica, dona. ¿No li ha comentat ningú del seu entorn que sovint vosté provoca innecessàriament, és a dir, que vostè, sovint fa sentir incòmodes els independentistes ferms però prudents?