Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2020. 11:35h.

Forcadell fa autocrítica pels plens del 6 i 7 de setembre

"El Parlament va sortir perjudicat"

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha fet autocrítica dels plens del 6 i 7 de setembre de 2017 que ella va presidir on es van aprovar les anomenades lleis de desconnexió i ha manifestat que "aquell dia la institució va sortir perjudicada".

Forcadell, en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3, ha admès que "s'hauria pogut fer millor" i que "es va tensionar el Parlament". "S'hauria pogut fer d'una altra manera, s'hauria pogut fer millor, no em va agradar perquè es va tensionar el Parlament, va ser molt desagradable" ha manifestat en l'entrevista.

"Aquell dia la institució va sortir perjudicada" ha lamentat Forcadell, apuntant, però, que "allò era el que volia la majoria parlamentària". "Realment si la majoria parlamentària havia decidit que es feia allò, doncs es feia allò, és una decisió que vam prendre entre tots" ha dit.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#25 Ernesto, Badalona, 30/11/2020 - 03:32

Me da la sensación que esta mujer no entendió el cargo que ostentaba: Presidenta del Parlament.

#24 Destonyer2.0, Barcelona, Tabarnia, España, 29/11/2020 - 23:53

Ese día los separatas demostrasteis lo que sois, basura totalitaria.

#23 Menjamela Grandi, Anapurna, 29/11/2020 - 22:29

Pues yo no percibo ninguna autocrítica ni arrepentimiento, apenas el lamento de no haber calibrado correctamente sus fuerzas y las del Estado y sociedad catalana contraria a la hora de ejecutar sus planes totalitarios. Recuerden a esta ínclita chillando con su voz estridente "president, possi les urnas!!!"

#22 Joan del Bages, Manresa, 29/11/2020 - 21:19

Vostès amb els seus deliris i frivolitats han enfonsat l'economia de Catalunya. Milers d'empreses han marxat i vàrem perdre l'Agència Europea del Medicament amb tot el que suposava. Famílies enfrentades, amistats perdudes i mil i una desgràcies més. I a sobre ara vostè fa aquest posat de víctima i que reconeixent errors busca la nostra compre

#20 Vanity Fair, Barna, 29/11/2020 - 20:57

Aquesta dona creia que dient: te la prauleee el molt honorable fulanet de tal, ja estava la feina feta, desprès passar revista als mossos disfressats de trabucaires amb models de Armani ja era l'emperatriu d'Austria, pero ni Putxi era Karl Heinz Böhm ni ella era Romy Schneider. Un cop a la cangrí deia que el fugat era un f.d.p., ja veus tu!