Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2018. 08:33h.

Forcadell ja no té pressa

L'expresidenta del Parlament passa del "president posi les urnes" a "no proclamar res"

Forcadell ja no té pressa

Carme Forcadell ha passat de pressionar Artur Mas quan era líder de l'Assemblea Nacional Catalana, "president posi les urnes", a manifestar davant el jutge que no va proclamar res" com a presidenta del Parlament.

Forcadell va dir durant la seva citació davant el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que el 27 d'octubre, quan es va fer la declaració unilateral d'independència, no es va aprovar. "Jo no vaig proclamar res", va assegurar.

La diputada d'ERC va atribuir la lectura de la declaració a una petició del llavors portaveu adjunt de Junts pel Sí, Roger Torrent, quan va dir que ella es va limitar a llegir un text que li va demanar el grup parlamentari. "L'hi va demanar Torrent, Roger Torrent?", li va preguntar el fiscal, a la qual cosa va respondre afirmativament.

"Entenc que va ser una petició com moltes altres vegades n'hi han hagut en aquest sentit", va assegurar. Carme Forcadell va defensar que no va proclamar la independència, sinó que es va limitar a dir que "la proposta" havia estat "aprovada".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#27 Sarola, Castelldefels, 12/02/2018 - 07:28

Es evident que, front aqueste gentussa, l'ESTAT ha d'intervenir amb tote le contundencia a fi d'aconseguir que aqueste colle es posi a traballar despres de passar per la presó.

#26 Xexo, Premia, 11/02/2018 - 15:14

Si españa nos roba no sera para pagarle el sueldo como al molt honorable benat

#25 Albert, BCN, 09/02/2018 - 18:28

La forcadell ha estat desadoctrinada gracies al jutge aixi m'agrada, next!

#24 Aran non ei Catalonha, BCN, 09/02/2018 - 14:36

Ni los hermanos Marx.
Quien paga?....... el ultimo
Pandilla de sinverguenzas.

#23 lo tortosí, Tortosa, 09/02/2018 - 13:51

Sembla que los tractaments i teràpies de relaxació que ofereix Alcalà Meco són miraculoses. Utilitzen lo sistema natural de l'empresonament, los efectes del qual són d'una eficàcia irrefutable. Una proba tangible és la Forcadell