Política · 9 de Juliol de 2022. 10:03h.

Forcadell ja va fer d'arbret

L'expresidenta del Parlament es va plantar en un test pel català

Forcadell ja va fer d'arbret

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, es va plantar en un test l'any 2015 en un acte de la Plataforma per la Llengua a la plaça del Born de Barcelona per reivindicar que el català sigui l'única llengua comuna d'una hipotètica Catalunya independent.

Amb el lema "Planta't perquè el català sigui la llengua comuna del nou país", l'autoanomenada ONG del català pretenia "reivindicar el català" com l'única "llengua comuna del nou país i com a vertebradora de la diversitat lingüística" i de la "cohesió a la nostra societat arran del nou país que estem construint".

Forcadell, que aleshores era presidenta de l'ANC, es va plantar en un test com també ho van fer polítics com ara Àngels Ponsa (CiU), Xavier Vendrell (PSC), Teresa Vallverdú (ERC) i Josep Vendrell, Sara Vila (ICV-EUiA).

També hi va haver càrrecs de la Generalitat com Xavier Bosch, que era director general d´Immigració de la Generalitat; Ester Franquesa, exdirectora general de Política Lingüística de la Generalitat; i l'expresident del CoNCA, Carles Duarte.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Barcelonés , Cataluña está podrida, 09/07/2022 - 13:44

¿Vuestro catalán?

#8 Masias , Mis posaderas , 09/07/2022 - 12:21

No hay nada como el abono orgánico

Se metió en un tiesto y plantó “ un pino “ ( con moscas y todo )

#8.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/07/2022 - 13:54

El compost para las plantas se realiza con los deshechos. Toda una metáfora de lo que es el procesismo.

#7 Decebut, bcn (tbn), 09/07/2022 - 12:03

En Carod-Rovira va crear escola. Recordeu quan ensenyava una clau per dir-nos que tenia la "clau" del futur govern de coalició.

En l'Egipte dels jeroglífics els nostres polítics no haguessin tingut cap dificultat per fer-se entendre.

#6 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 09/07/2022 - 11:56

El nivell intel.lectual de la nostra classe dirigent supera totes les expectatives!!

Quanta dignitat!!

#5 Marc de Vich, Vich, 09/07/2022 - 11:38

Es lo que les gusta, hacer el ridículo cada día, y cada día más y más. Hoy su prensa subvencionada, sin advertir que, al PSOE, le quedan dos telediarios, es decir lo que se ha dado hasta ahora, no se va a volver a dar, empezando porque engañó a su propio electorado, siguen hablando en plan Estado&Estado, cuando es Estado&CA deficitaria 100mM€