Política · 27 de Juny de 2017. 09:51h.

Forcadell: “la paraula ‘por’ no surt en el meu diccionari”

“Hi haurà un judici? Sí, és clar. Però i què?”

Forcadell: “la paraula ‘por’ no surt en el meu diccionari”

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en declaracions a El Punt-Avui, assegura que “la paraula por no surt en el meu diccionari”. “A ningú li agrada anar als tribunals. A ningú. Si em fa respecte? Sí. Però també em fa molt respecte la responsabilitat que tinc com a presidenta del Parlament”, explica.

“Hi haurà un judici? Sí, és clar. Però i què? És el preu que hem de pagar per defensar el que defensem. Si el preu per defensar la llibertat és anar a judici i rebre una sentència, doncs la rebrem. No em preocupa”, afirma en aquest sentit. “No podem tenir-ho tot previst, perquè no sabem com reaccionarà l’Estat espanyol”, admet, malgrat confiar en la gent perquè “sortirà a defensar el que calgui”.

D’altra banda, admet que ha viscut “un canvi de vida espectacular” en els darrers anys. “Dormo més malament ara que abans; em desperto”, diu. Però no és pas per la intranquil·litat pel que pugui passar, “és per massa activitat”. “Em desperto i ja començo a pensar en el que he de fer l’endemà: que si això, que si allò..., i ja no dormo bé”, conclou.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Mefisto, BARCELONA, 27/06/2017 - 23:35¿PERÒ HI SURT LA PARAULA "GARROTADA"?

DONCS AMB AQUESTA JA EN TENS PROU.

#22 Alejandro, Barcelona, 27/06/2017 - 13:56

Y respeto a las leyes y a la democracia, tampoco, Sra. pero eso ya lo sabíamos, no era necesario que nos lo recordara.

#21 Juvenal, Upper Gratallops, 27/06/2017 - 13:31

Potser es pensa que es La Pasionaria... Jo crec que no arriba ni tan sols a Maria Mercè Marçal, que anava de feminista revolucionaria pero deixava a les seves coetànies (Falcón, per exemple) soletes. Es el que té ser catalana i conservadora fins en el parlar.

#20 vicedo, barcelona, 27/06/2017 - 13:22

No m´estranya que no puguis dormir.... Si durant el dia no n´encertes ni una... I amb les coses que arribes a dir... Jo tampoc podria dormir...

#19 Galba, bcn, 27/06/2017 - 13:17

Al pogué ara sopar de restaurant, potser es passa una mica i tot a deu als empatxos i acides estomacal.