Publicitat
Política · 21 de Març de 2017. 12:45h.

Forcadell, més a la vora del judici

El TSJC desestima el recurs de la presidenta del Parlament

Forcadell, més a la vora del judici

El TJSC ha rebutjat els recursos de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i dels membres sobiranistes de la Mesa, Lluís Maria Corominas, Anna Simó i Ramona Barrufet. Tots quatre havien presentat recurs contra l’admissió a tràmit de la querella de la fiscalia per haver permès la votació del referèndum unilateral.

En el text del recurs, Forcadell destacava que la querella "desemmascara l'estratègia de la Fiscalia" perquè excloia el diputat de Catalunya Sí Que Es Pot, Joan Josep Nuet, perquè no és independentista, malgrat que va votar el mateix que els membres de la mesa de Junts pel Sí, que sí que van ser querellats.

Forcadell, que ja tenia una querella per deixar votar en el ple del Parlament les conclusions de la Comissió de Transició Nacional, ha deixat clar en una piulada a twitter que “malgrat les querelles ideològiques de la Fiscalia, al Parlament hi continuarem parlant de tot allò que preocupa a la ciutadania”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#10 Parlem clar, Girona, 21/03/2017 - 17:29

La Forca rebrà la gran hostix que no han rebut Mas i les conselleres. Perdoneu l'expressió..però és la "tonta útil" del independentisme. Ella, .no ho sap...però aviat ho sabrà! Tranqui!..ja et recolocaran en algun lloc ben dotat de subvencions.

#9 Pep Vilà, Barcelona , 21/03/2017 - 15:09

Les joventuts nacional-separatistes de Convergència (és a dir les CUP) són coherents amb el seu ideari totalitari. A la nova República, els Comissaris de la CUP canalitzaran les voluntats del poble a través de ARLs (Assamblees Represores Locals)

#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 21/03/2017 - 14:27

Aquest judici que també el facin en directe pel 3alacarta, si us plau. No em vull perdre la col·lecció de zascas que li fara el Tribunal a Sor Independència. Com que només sap repetir consignes de mítin, que de poc valen com a argument jurídic, ens espera una antologia de zascas.

#7 botifler1914, Montkuic, 21/03/2017 - 14:24

Chao chochin.

#6 FORCADELL HEROI I MARTIR, Barcelona, 21/03/2017 - 14:16

Sense victimisme no hi ha Proces
per lo tant una ocasio d'or
per revifar el Proces
a ben segur
que sera aprofitada al 100%
preparem manis protestes i pancartes