Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2019. 11:26h.

Forcadell no va fer cas de les "múltiples advertències"

La Mesa del Parlament va fer tot el possible contra el que "el Tribunal Constitucional havia declarat il·legal"

Forcadell no va fer cas de les "múltiples advertències"

El Tribunal Suprem descriu el paper de la Mesa del Parlament en el procés i de la seva presidenta, Carme Forcadell, a la qual acusa d'haver fet cas omís de les advertències del Constitucional.

"La Mesa del Parlament, composta per set membres i presidida per l'acusada Sra. Carme Forcadell, té entre les seves funcions qualificar els escrits i documents de naturalesa parlamentària, així com declarar la seva admissió o inadmissió a tràmit".

"Per això, haurien d'haver estat admeses a tràmit i paralitzades totes les propostes contràries a l'ordre constitucional. La seva presidenta -respecte d'altres integrants de la Mesa se segueix causa penal en altres òrgans jurisdiccionals- no va fer cas les múltiples advertències i requeriments personals que li va formular el Tribunal Constitucional perquè s'abstingués de tramitar iniciatives d'aquesta índole ".

"Va votar sistemàticament a favor de la seva admissió i va obrir la possibilitat que es incomplissin les normes constitucionals, estatutàries i legals així com les resolucions judicials que pretenien restaurar la legalitat".

Fins i tot recorda que "fins arribar a la celebració del referèndum l'activitat parlamentària va tenir com a complement tot un seguit d'actes reglamentaris dirigits a fer possible el que el Tribunal Constitucional havia declarat il·legal".

"Els requeriments personals notificats als acusats no van ser suficients per impedir l'organització d'aquesta consulta que era presentada com la legítima expressió del« dret a decidir»".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Agustino, Barcelona, 14/10/2019 - 13:13

Me sabe mal por ella porque no verá crecer a sus nietos.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/10/2019 - 12:30

Carme Forcadell, a otra presa en Alcalá Meco: "Yo no sé que hago en la cárcel, a mí me han engañado. A mí Junqueras me dijo que le apoyara en esto, que a mí no me iba a pasar nada y mira al final lo que me ha pasado"
Y de Puigdemont : "Por este cabrón estamos aquí'

elmundo.es 1-3-2019

MIreu on l´ha dut la cobdicia, l´ambicio i els

#2 Toni, Tabània, 14/10/2019 - 12:06

Esta señora estaba avisada. De dejo llevar por el patriotismo de las masas pero la que va a estar en la cárcel es ella.

#1 Santi, Barcelona, 14/10/2019 - 11:52

Aquesta va passar d'enfilar-se a una tarima al carrer i bramar pels descosits, a passejar-se amb cotxe oficial i lluir modelets de Dior mentres amb la petulància propia de l'ignorant es burlava dels advertiments dels lletrats i del TC. Pero un cop entre reixes la pàjara invocaba clemencia "no hice nada, Oriol me dijo que no pasaria nada" Falsa!