Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2022. 08:43h.

Forcadell rega un arbre amb una urna de l'1-O

Independentistes la tracten de "traïdora", "botiflera" i "vividora"

Forcadell rega un arbre amb una urna de l'1-O

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha publicat una imatge a Twitter on apareix regant un pomer amb una urna del referèndum de l'1 d'octubre. El gest ha despertat la ira d'independentistes, que l'han insultat i l'han tractat de "traïdora", "botiflera" i "vividora", entre d'altres.

Forcadell va publicar la foto diumenge i va explicar que estava "amb l'alcalde de Prats de Molló regant la pomera que vam plantar l'any passat al costat del monument per homenatjar els represaliats i represaliades d'ahir, d'avui i de demà".

Molts independentistes recorden a l'expresidenta de l'ANC quan va dir a Artur Mas "president, posi les urnes" i la tracten de "botiflera", "falsa" i "traïdora". "Vividors, aprofitats i sangoneres", "sou uns venuts i uns traïdors" i "penós i vergonyós", afegeixen uns altres.

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha expressat al ple del Parlament la seva "solidaritat" amb Forcadell per l'"atac indiscriminat, ferotge, per part de militants separatistes" perquè "els ha ofès que s'utilitzi una urna que hauria de ser venerada pel conjunt de la humanitat com a regadora".

Finalment, el portaveu de la formació taronja ha exposat que "la metàfora em sembla espectacular" i ha apuntat que "el que passa a Catalunya és estrictament d'aurora boreal". "Aquests que insulten la senyora Forcadell per l'ús de l'urna regadora, que estan com la mateixa regadora", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#34 BEJOTA, BCN, 11/07/2022 - 11:37

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS FORCADELL, PONSATI , DE GISPERT, RAHOLA, FERRUSOLA, ROVIRA(LA PLORAMIQUES),ETC.,CAUSA DE FRUSTRASÓN Y VIOLENCIA. BROMEA CON LA URNA QUE YO ME LO PASE MUY BIEN EN TU ENCIERRO.

#33 Polítics catalans paràsits., Ali Babà., 09/07/2022 - 11:21

Cal fer neteja de tota aquesta casta política, colla de vividors, paràsits, aprofitats, sangoneres...incloent els assesors, càrrecs a dit en xiringuitos, fundacions, associacions...etc...tambè molt de funcionari parasitari que no foten ni brot. Ens estan asfixiant amb impostos confiscatoris als que matinem, produïm i paguem per mantenir vividors.

#32 Martín, Villadecaballos, 08/07/2022 - 23:01

Cuando pueda me pasaré a plantar un cagarro para abonarlo.

#31 Tirant, Bcn, 08/07/2022 - 21:20

La capacitat de generar ridícul d'aquesta gent és inesgotable...

#30 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/07/2022 - 20:59

Pues parece un uso más apropiado que el de meter un montón de papelitos inútiles sin control.