Publicitat
Política · 23 de Juny de 2016. 11:25h.

Forcadell se sent perseguida “per motius polítics”

"No es tracta de mi ni de la meva família, es tracta de la democràcia"

Forcadell se sent perseguida “per motius polítics”

Forcadell

La presidenta del Parlament exigeix a Mariano Rajoy i Jorge Fernández Díaz que aclareixin si "es persegueix persones per motius polítics" i ha afirmat que, si això és cert, els responsables haurien de dimitir. Segons la Cadena SER, el Ministeri de l'Interior va seguir Carme Forcadell, i la seva família l'any 2013, quan era presidenta de l'ANC, amb l'objectiu de criminalitzar l'independentisme. Es tracta d'informes anònims que mai van acabar judicialitzats, segons la SER.

"Si això es confirma, estaríem davant d'un atac frontal a la democràcia", ha afirmat Forcadell, que ha demanat al govern espanyol si és certa l'existència de l'informe que investiga tant a ella com a la seva família. I si existeixen. "Qui els va demanar i qui els va fer", pregunta la presidenta de la cambra catalana a Rajoy i Fernández Díaz.

Forcadell ha subratllat que "exigeix" explicacions i ha fet aquesta reflexió: "Com podem confiar els ciutadans amb aquestes persones que han de preservar el dret a la intimitat si són elles les que no ho compleixen". "No es tracta de mi ni de la meva família, es tracta de la democràcia", ha remarcat la presidenta del Parlament.

Carme Forcadell ha fet aquesta compareixença informativa a la cambra poc abans de la intervenció a la cambra del director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, per donar explicacions sobre les seves converses filtrades amb el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#33 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 23/06/2016 - 22:10

Perseguida por motivos políticos, ha dicho el paradigma del fanatismo nacionalista.

Jajajajajajaja

La caradura de esta mujer no tiene límite

#33.1 Jordi br, L'h, 23/06/2016 - 22:58

Los hechos son tan irrefutables que tu comentario queda en evidencia por si solo

#32 Carlos Gomez, Bcn, 23/06/2016 - 19:55

Puigdemont President de la Generalitat, aquesta dona Presidenta del Parlament i Catalunya en mans de la Cup.
I el Rufian lider a ERC.

Ni al Boadella se li hagues acudit escriure un guio tan inversemblant i a la vegada tant resignadament real.

#31 Wikicensura, Vic , 23/06/2016 - 19:46

La mitad de la poblacio a Catadisney esta perseguida por gente como la fanatica Forcadell. Cierto.
Perseguida discriminada i esquilmada.
Ella por discriminar gana una pasterada y su familia ya esta con las concesiones lpacas de la generalitat o sea de ella misma tambien

#31.1 Jordi br, L'h, 23/06/2016 - 21:08

No defensis el que no te defensa. No t'atreveixes a dir el que penses, per tossuderia pero millor no escriure el q penses q escriure el q no penses

#30 Pep Piscines, Mataro, 23/06/2016 - 19:41

Exageraaaaaa!

#29 Rodri, Bcn, 23/06/2016 - 19:23

Ostras esta señora parece que va evolucionando al compás del sueldo que cobra! Antes parecía la tendera de la botiga de comestibles de abajo! Y ahora parece hasta pija! Joder como cambia la gente cuando toca pasta!