Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2018. 17:37h.

Forcadell també recusa els jutges

Com Junqueras, Romeva, Rull, Turull i Sánchez

Forcadell també recusa els jutges

Carme Forcadell, en una imatge d'arxiu

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha recusat els magistrats el Tribunal Suprem encarregats de jutjar els encausats de l'1 d'octubre per manca d'“imparcialitat”. La defensa de Forcadell considera que els jutges Manuel Marchena Gómez, Andrés Martínez Arrieta, Juan Ramón Berdugo, Luciano Varela Castro i Antonio del Moral Garcia “han realitzat una interpretació nova, arbitrària i extensiva” dels fets per haver participat en la instrucció de la causa.

L'escrit de recusació argumenta que els magistrats del Suprem encarregats de jutjar l'expresidenta del Parlament han “donat ja per suposades gairebé totes, moltes o algunes de les valoracions fàctiques i jurídiques efectuades pel Ministeri Fiscal en la seva querella”, la qual cosa, segons la seva defensa, “implica necessàriament una objectiva aparença de pèrdua d'imparcialitat”.

També al·leguen que els jutges han fet “una anàlisi dels fets i han fet una interpretació nova, arbitrària i extensiva sobre l'assumpció de competència; que ha comportat a alterar indegudament l'aforament ordinari de la meva representada, vulnerant així el seu dret al jutge ordinari predeterminat per llei”.

D'aquesta manera, Forcadell segueix les passes dels exconsellers Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, i del diputat Jordi Sànchez, que també van presentar un escrit de recusació contra els magistrats de la Sala d'Enjudiciament del Tribunal Suprem.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Capit@n España, la doña, 07/08/2018 - 20:42

https://cronicaglobal.elespanol.com/en-voz-baja/ventaja-llamarse-forcadell_159530_102.html

#7.1 Purria Separata, Mollerussa, 08/08/2018 - 08:27

Una cárcel para ella. Igual que Pablo Escobar. Qué vergüenza.

#6 Nando Dret, Barcelona, 07/08/2018 - 20:15

Qui la veure i qui la veu.. abans passejant amb els modelets Cristian Dior que li varem pagar amb els nostres impostos, i amb la petulància que tallava el dret de paraula de l'oposició al Parlament, que es creia omnipotent i mirava als que no pensaven com ella per sobre l'ombro.... Doncs ara li convé una bona cura d'humiltat i uns anys de presó

#6.1 Jordi br, L'h, 08/08/2018 - 00:12

És el que té aguantar insults, amenaces de mort i causes judicials injustes. Carme, no pararem de reclamar la teva llibertat i que deixis de ser una presa politica

#5 Lluis Gibernau, Girona, 07/08/2018 - 20:07

Em preocupa aquesta dona, sobre tot per que com no vigili molt amb el tema del manjar, sengreixarà i de res li serviran tots els modelets que amb els nostres impostos es va comprar quan es pensava que era la cenicienta del parlament.

En fi ... sobretot no mengis tot el que et posin o quan surtis, ni que sigui d'aqui 5 anys, tot t'anirà malament

#4 Purria Separata, Mollerussa, 07/08/2018 - 18:48

Con lo ufana que iba está mujer por Cataluña señalado a los "enemigs". Quién te ha visto y quién te ve.

#3 El Sifoner, Castelló, 07/08/2018 - 18:27

Tiempo a tras (..Forcadell 'pasa' de los servicios jurídicos del Parlament para tramitar la ley del referéndum..)
Ud, pasaba de ellos, los recusaba prácticamente y así, hacia lo que quería y ahora ud, quiere hacer lo mismo con los magistrados, pero me temo que en esta ocasión ud, no esta en condiciones de dirigir nada.