Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2016. 14:19h.

Forcadell torna a l'activisme

La presidenta del Parlament va a la manifestació d'Amposta tot i el seu càrrec institucional

Forcadell torna a l'activisme

Imatge que Forcadell ha publicat al seu compte de Twitter

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha participat en la manifestació que s’ha celebrat a Amposta contra el recent Pla Hidrològic aprovat pel Govern del PP a principis de gener.

El segon càrrec institucional de Catalunya ha publicat una fotografia al seu compte de Twitter amb el següent text: “A l'Ebre, a defensar el riu, a defensar la sobirania del territori. #7FAmposta #LoRiuÉsVida”.

Forcadell, de fet, ja va anunciar ahir que “ens trobarem a Amposta per defensar la sobirania nacional”. “Les decisions que afecten el nostre territori es prenen a Catalunya”, va concloure en una piulada signada amb les seves inicials.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#11 Cata.......queeee¡¡¡¡¡, Montcada i Reixac, 08/02/2016 - 10:27

A la Presidenta le falta la escoba ¡¡¡¡¡cuanta mediocridad en el repartimento de cargos¡¡¡¡.Y Oriol,en vez de estar en Economía,agitando ¡¡¡¡¡Que firmástes los recortes en su dia¡¡¡¡¡

#6 La Solidaridad no comienza por uno mismo, independentistas=Egoismo ON FIRE, 07/02/2016 - 15:02

Señora Forcadell no querían desconectar de España?¿ Pues también va por los recursos hidricos y de toda índole. No se puede pretender una independencia y vivir de los recursos del vecino. Multipliquese por CERO!

#4 Una presidenta de Parlament actuando, de activista, 07/02/2016 - 14:52

Las decisiones que afectan a su territorio señora pero las que afectan a Aragón, Murcia y Valencia también son parte de los Españoles, le recuerdo que Murcia la llamada huerta de Europa está casi en estado secarral pudiendo quintuplicar cualquier tipo de producción agraria si tuviera agua de verdad.

#3 nedland, Roses, 07/02/2016 - 14:45

diu molt del nivell intelectual d aquesta dona.recordi que el riu no es exclusio de ningu per molts motius que suposo que entendria.el que si es facil es fer demagogia fent servir les inquietuds i patiments d altres..com presidenta ha d estar amb els que estan en contra i a favor que tb n hi han

#1 Josn, Sabadell, 07/02/2016 - 14:28

No va pactar ciu amb el pp fa uns anys el pla hidrologic? Estic confos. Quina falsetat, tot per la foto.