Política · 9 de Desembre de 2015. 13:53h.

Forcadell vol un 'país nou' sense corrupció

La presidenta del Parlament espera que aquesta legislatura sigui la de "l'inici de la fi de la corrupció a Catalunya"

Forcadell vol un 'país nou' sense corrupció

Carme Forcadell

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha saludat els assistents a la reunió inicial del Pacte Social contra la Corrupció, i ha instat els agents polítics i socials perquè aquesta legislatura sigui la de “l’inici de la fi de la corrupció a Catalunya”. 

Forcadell, en una breu salutació inicial, ha afirmat que la corrupció és una “xacra que ens afecta a tots” i que els agents polítics, especialment, han de ser els més interessats a eradicar-la. 

La presidenta de la cambra catalana, en aquest sentit, ha fet referència a la modificació del reglament arran de l’aprovació de la llei de transparència, que s’haurà de desplegar plenament aquesta legislatura i és, ha assegurat, “un pas més” en aquesta lluita.

A la trobada, que s’ha fet al Parlament coincidint amb el dia mundial contra la corrupció, hi ha han assistit representants de diversos partits polítics i organitzacions de la societat civil.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 Miquel, BCN, 11/12/2015 - 11:18

És molt demanar que, en un país d'analfabets (passats per l'escola), surti algun polític amb tres dits de front i amb algunes lectures bàsiques? O tenim, com se sol dir, els dirigents que ens mereixem? Per què alguns líders són tan ingenus (o se'l fan) i uns altres -la majoria- són tan cínics?

#19 Miquel, BCN, 10/12/2015 - 11:15

I jo vull la lluna en un cove! Quines utopies, senyor! Mentre els polítics (i els empresaris) siguin persones, hi haurà, inevitablement, corrupció i corrupteles. "Qui oli remena, els dits se n'unta", diem en català...

#18 Daniel Valero Ochoa, Barcelona, 09/12/2015 - 21:12

Y yo quiero, por pedir que no quede un país más civilizado, más preparado, con mayor capacidad de autocrítica. Además de pasar de una economía intensiva y de bajo valor añadido a una economía del conocimiento. Pero pedir peras al olmo, ya sabéis hacerlo y veríes.

#17 Neferu, Barcelona, 09/12/2015 - 20:04

Pues reina, lo vas a tener difícil con los políticos que tienes. Una de tres: o los echas de la política, o continuas con el elenco corrupto, o echas el cierre al parlament. No pidas cosas imposibles a los Reyes Magos, porque serán Magos pero con cierto límite.

#17.1 Jordi, L'H, 09/12/2015 - 22:52

Para Reyes Magos los Borbones, que son tan y tan campechanos que aunque les estemos pagando los caprichos, las amantes, las despedidas de solteros de lujo, nos parece fantástico. Si es que tenemos unos Reyes tan y tan Majos.....cuanta hipocresía, que falta de objetividad y poca vergüenza

#16 Pablito, Barcelona, 09/12/2015 - 19:39

La Forcadell en lugar de predicar seria bueno diera ejemplo marchándose de la política, ya que de ser cierto cuanto se la atribuye es lo peor que tenemos en Cataluña.
Es curioso que siempre hablan los corruptos de corrupciones o los nacionalistas de amor a Cataluña y además de odiarla la hunden