Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2017. 22:22h.

Forn acusa la Fiscalia d’incentivar “actes violents”

El conseller d’Interior assegura que les ordres del ministeri públic volen “crear més conflicte”

Forn acusa la Fiscalia d’incentivar “actes violents”

Joaquim Forn

El conseller de l’Interior, Joaquim Forn, ha acusat la Fiscalia de voler provocar “actes violents” amb la instrucció que aquest dimarts ha donat als Mossos d’Esquadra de precintar tots els col·legis electorals destinats per a l’1 d’octubre. El responsable polític de la policia de la Generalitat ha afirmat que les ordres dels ministeri públic busquen “crear més conflicte”.

“Aquesta instrucció, tal i com es planteja, precintant escoles, i preveient una actuació tan acurada i tal i com estava prevista, l’única cosa que creiem és que respon a aquesta voluntat que ha expressat el Govern espanyol per altres instàncies que aquí es produeixin actes violents”, ha asseverat el conseller aquest dimarts abans d’un acte del PDECAT a Banyoles. Forn ha indicat que “qualsevol actuació policial ha d’anar encaminada, precisament no a crear més conflicte, no a crear problemes, sinó que ha d’anar encaminada a solucionar problemes”.

El conseller de l’Interior ha denunciat que “la Fiscalia està prenent unes atribucions que no li corresponen, unes atribucions que van més enllà de les que li atribueix la llei”. D’aquesta manera, Forn ha criticat que el ministeri públic “està operant com a policia” i “està dirigint també les policies judicials”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 Martín Martínez Mart, Barcelona, 27/09/2017 - 10:43

L'acusació del sr Forn resulta estranya.
Sr Forn vostè sabia que el govern central havia de reaccionar.
Ara no manipuli!.

#13 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 27/09/2017 - 10:28

Ah si, Forn?
Ha estat la fiscalia qui ha cridat els 9 autobussos carregats de radicals que vindràn d'Euskadi i Navarra per fotre les "Hosties que pariràn terror" mentres cridan "Comença el Mambo!" o ha estat el govern de la CUP?

#12 botifler1914, sINITACA, 27/09/2017 - 09:52

Si no queires que haya violencia, ya sabes lo que has de hacer.... la culpa de lo que pase es vuestra.

#11 Romero, Barcelona, 27/09/2017 - 08:28

Que vingui aviat la Guardia Civil i posi mà dura contra la delinquencia de la cup, mentres no es demostri que la garrotada va en serio aquesta canalla continuaran fent gamberrades. I a tots aquests que estan al "Govern" començar a multar-los perque aixo està demostrat que es eficaç i deserten per les clavagueres, com rates (que es lo que son)

#10 Capit@n España, The broquil is over, 27/09/2017 - 08:06

Antes de hacer declaraciones, Forn, ponte de acuerdo con tus subordinados. para no volver a hacer el ridículo.