Política · 11 de Gener de 2018. 17:17h.

Forn assegura que “baixaria del tren” en cas de DUI

L’exconseller d’Interior afirma que “la independència serà per les vies de la Constitució”

Forn assegura que “baixaria del tren” en cas de DUI

Joaquim Forn, en una imatge d'arxiu

L’exconseller d’Interior i diputat electe de Junts per Catalunya, Joaquim Forn, ha assegurat que “baixaria del tren” i renunciaria a l’acta de diputat en cas de continuar per la via unilateral. Així ho ha assegurat el seu advocat, Daniel Pérez-Esqué, després de la declaració de Forn davant el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

L’extitular d’Interior ha afirmat que “tot objectiu per aconseguir la independència serà per les vies que preveu la Constitució”. Forn també ha expressat el “compromís de revisar estratègies” perquè “no contempla cap altra via que no sigui la reforma de la Constitució per les vies que la mateixa Constitució contempla”.

Forn també ha negat “passivitat” per part dels Mossos d’Esquadra durant el referèndum de l’1 d’octubre i la multitudinària concentració davant el Departament d’Economia el 20 de setembre. “Els Mossos van fer tot el que havien de fer i van fer-ho”, ha assegurat l’advocat de l’exconseller.

La defensa de Forn, igual que les de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presentarà un escrit davant el magistrat Pablo Llarena per demanar la seva posada en llibertat.

27 Comentaris

Publicitat
#21 Alen, Pluton, 14/01/2018 - 23:24

Independència per les vies de la Constitució? És el que em faltava sentir. D'on ha sortit aquest home?

#20 cata...quéé, Montcada i Reixac, 12/01/2018 - 13:37

Te loo has buscado tu solo...gorrión...eres un capataz sin piedad..sabías a lo que entrabas y donde entrabas...sois los peores...ahra...ajo...agua y resina.

#19 seny, bcn, Tabarnia, 12/01/2018 - 12:29

Forn, va ser conseller el juliol del 2017 perque jane no volia fer coses rares.

No té credibilitat

#17 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DE TREN SENSE MARQUESINES FALTEN MÉS ZONES VERMELLES A CARDEDEU, FORN I ELS JORDIS MARXEU ABANDONEU LA POLITICA JUDAS TRAÏDORS COVARDS FALSOS FALTA DE CORATGE, 12/01/2018 - 07:24

JOAQUIN FORN ,Lo que tindria que fer es deixa EL Acta de Diputat per Dignitat politica al igual quels dos JORDIS .Son uns JUDAS tots tres falsos .DIME DE QUE PRESUMES Y TE DIRE DE QUE CARECES Caresen de CORATGE POLITIC . Ara els tres se han BAIXAT ELS PANTALONS Se han cagado els Pantalons COVARDS Baixar del tren es lo que tenen que fe

#16 JOSEP P., Reus, 12/01/2018 - 00:02

Doncs abans de entrar a presó estaves molt euforic, anaves a sac, pel dret.