Publicitat
Política · 31 de Maig de 2016. 11:54h.

Forn calcula que l'operació costaria un milió d'euros

La mesura agafa per sorpresa al PSC, que rebutja la compra del local com a solució

Forn calcula que l'operació costaria un milió d'euros

Joaquim Forn

 El portaveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha explicat que l'operació de compra que es planteja l'equip de govern liderat per Ada Colau rondaria el milió d'euros.

Forn ha manifestat en declaracions a BTV+, en un debat amb la resta de portaveus dels grups a l'Ajuntament, que "troben inconcebible que es pagui un lloguer i, en canvi, es plantegen comprar entre 800.000 i un milió d'euros". "Vostès han atacat el lloguer i ara s'estan plantejant comprar el local? Són absolutament incoherents", ha expressat el portaveu de CiU.

La portaveu del PSC, Carmen Andrés, ha criticat la mesura que estudia el seu nou soci de govern perquè considera que "comprar l'edifici no pot ser la solució. "Hi hem de posar seny", ha demanat.

Els portaveus de Ciutadans, Esquerra i PP també han criticat que s'estigui estudiant la compra. Paco Sierra (C's) ha remarcat que "el respecte a la llei és bàsic en democràcia". "No ens podem tornar a abaixar els pantalons com a Can Vies", ha apuntat.

El portaveu d'ERC, Jordi Coronas, ha recordat que "ja tenim els locals per fer activitats ciutadanes" i ha retret a Ada Colau que "el govern s'ha amagat, ha donat excuses". "No podem donar la raó a aquells que reivindiquen amb violència", ha reblat.

Finalment, la número dos del PP, Ángeles Esteller, ha indicat que "això és intolerable" i ha qualificat de "molt greu" que l'equip de Colau "cedeixi davant dels violents". "Cal contundència i no s'ha de negociar amb els ocupes", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pep Colina, bcn, 01/06/2016 - 19:19

Es fa el seriós, aquest catxondo
Que estàs donant suport a aquests.
Ja et passessin la factura.

#4 Fran, Vilassar de dalt, 31/05/2016 - 14:58

I també els hi pagarem l' aigua i la llum, oi ?

Demá m ' en vaig a okupar els locals de la Plaça Sant Jaume a on es l' Ajuntament.

Després de tot l' Ajuntament el paguem entre tots i es del poble.

#3 Pablito 1, Barcelona, 31/05/2016 - 14:39

Cuando se rompe el sentido común por parte de los poderes oficiales, solo torpes comentarios puedes hacer coaccionado por la impotencia y la rabia y el pesar que si quieres conseguir algo o eres un delincuente o las administraciones no te hacen caso.
Barcelona hoy es una ciudad pirata por la Colau

#2 Expert Inmobiliari, bcn, 31/05/2016 - 12:55

Jo calculo 1.200.000 euros

Amb 1 milió surtiria un lloguer d'aprox 4.100 al mes, però en canvi se'n pagaven 5.000 al mes

#1 Carlos Gomez, Bcn, 31/05/2016 - 12:38

Que aquests encantadors revolucionaris permanents tinguin Catalunya agafada per les gonades i amb intencio d´eunuquizarla a cops de falç nomes es responsabilitat de la astucia d´un creti megaloman.
I la sangria no ha acabat.