Publicitat
Política · 15 de Juny de 2019. 18:36h.

Forn demana diàleg

Reclama "tornar a la política" ara que la sentència està pendent

Forn demana diàleg

El candidat de JxCat a Barcelona, Joaquim Forn, ha demanat "tornar a la política" i ha apel·lat al diàleg i a "recuperar el consens polític" durant la seva intervenció en l'acte de presa de possessió de regidor a l'Ajuntament de Barcelona que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda.

"L'única manera que ens permetrà avançar és a través del diàleg i la cerca de consensos. Dimecres passat els meus companys i jo acabàvem el judici i amb les nostres al·legacions finals i tots coincidíem a reclamar tornar a la política, abandonar la confrontació i recuperar el consens polític" ha afirmat durant el seu discurs. "Ningú d'aquesta casa podrà negar que no només he cregut amb el diàleg sinó que sempre l'he practicat. Vostè i el seu govern tenen la responsabilitat de fer-ho" ha apuntat Forn.

El candidat de JxCat, després de felicitar Colau per haver obtingut l'alcaldia, li ha recordat que "és alcaldessa gràcies als vots d'un partit que ho ha donat tot per evitar que Barcelona tingui un alcalde independentista i vostè s'hi ha prestat". "Vostè ha estat l'instrument útil dels poderosos que tant li agrada criticar quan està en campanya electoral" ha criticat Forn, que ha lamentat que ella no s'assegués a parlar amb el seu grup municipal.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#20 Finsescoions, Blanes, 17/06/2019 - 16:52

Totalment d'acord
És l'hora de parlar, abans però cal reflexionar
Espero que tinguis molt temps, pau i tranquil·litat per a fer-ho
Te collons de fotre una Dui, xtapucera i quan esclata a les mans, dir que era simbòlica i cal dialogar
La presó, si l'agafes com quelcom simbòlic que pas real, serà de més bon portar

#19 botifler1914, Waterlux, 17/06/2019 - 12:25

A cascarla a Soto del Real.

#18 Carmen, Barcelona, 16/06/2019 - 19:30

Aquest ha tingut el seu minut de gloria i fantasia, ara altre vegada "mut i a la gabia" i que per molts anys pugui decorar l'habitacle entre reixes. Ell que es va fugar l'endemà del cop, amb la resta de rates, ell que va pervertir el cos de moSSos posant-lo al servei del cop, encara te la poca vergonya de demanar dialeg. Ojalà et caiguin 15 anys

#17 Ernest, Sant Boi de Llobregat, 16/06/2019 - 09:42

posible que la economía se resienta.

#16 Ernest, Sant Boi de Llobregat, 16/06/2019 - 09:42

partidos, subvencionando entidades afines a la negociación, creando cajas de resistencia para que sea como fuere sobrevivan o vivan como nobles sin trabajo conocido. O también con esos fondos se paguen a togas de oro.
En fin ya se que va de sentimientos, cerrazones y demás, llámenme materialista, pero con las cosas de comer no se juega. Y es