Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2019. 16:04h.

Forn es reivindica

L'exconseller concedeix entrevistes a Rac1 i l'Ara malgrat estar a l'espera de la sentència

Forn es reivindica

L'exconseller Joaquim Forn, declarant durant el judici

L'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, ha concedit dues entrevistes, entre divendres i dissabte, mentre està a l'espera de conèixer la sentència del judici per l'1-O. En totes elles, ha acusat el Govern espanyol de manca de transparència en la investigació dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 2017.

“Els fets que coneixem i que estan contrastats són prou greus per merèixer una explicació per part del CNI i del govern de l’Estat. Ni el govern és transparent, ni el PSOE, PP i Ciutadans permeten que el Congrés de Diputats investigui”, ha assegurat aquest dissabte en una entrevista a Rac1.

Forn ha explicat que “avui sabem que Es-Satty és confident del CNI des de l’any 2014, que va col·laborar amb els serveis secrets a canvi de no ser deportat i que se’l va ajudar a ser imam de Ripoll. Aquesta informació no va ser mai tramesa als Mossos”.

També ha qualificat de “testimonial” el paper que va desenvolupar l'Estat en la gestió del atemptats. L'exconseller ha explicat que “a alguns membres del govern no els va agradar el paper preeminent que va tenir el govern de Catalunya”.

L'extitular d'Interior, per la seva banda, va acusar el Govern espanyol d'“obscurantisme” amb el 17-A en una entrevista aquest divendres a l'Ara. “Hi ha massa preguntes sense resposta”, va considerar Forn, després d'indicar que les informacions de 'Público' posen “al descobert molts punts foscos en relació als atemptats i demostra l’estreta relació entre l’imam i el CNI”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 17/08/2019 - 22:44

De.Ripoll,,,,,,otra vez de Ripoll eran catalanes de Ripoll, era el jovent de Ripoll. Lo voy a repetir la cedula.de yihadistas catalanes. El jovent de ripoll .
Y ustedes burguesus oprimits, sois el Kaos. Sembràis el Kaos sabiendo que.no pagàis las consecuencias.....o sì esta vez la oportunidad de justicia vuelve a estar presente

#1 Joan, Bcn, 17/08/2019 - 18:42

Aquest home és la perfecta representació gràfica de l'halitosi més pudent . Quin fàstic tot ell.