Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2017. 11:27h.

Forn: “Jané va plegar perquè va voler”

El titular d'Interior assegura que “el mateix exconseller m’ho ha transmès així”

Forn: “Jané va plegar perquè va voler”

Joaquim Forn i Jordi Jané, en l'acte de traspàs de cartera

El conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha assegurat que el seu antecessor en el càrrec, Jordi Jané, va abandonar el Govern per voluntat pròpia. Preguntat si l'expressió 'fer un pas al costat', és tracta d'un eufemisme, Forn ha respost que “el conseller Jané va plegar perquè va voler, i així m’ho va comunicar el president Puigdemont”. “El mateix exonseller m’ho ha transmès així”, ha afirmat en una entrevista a 'El Punt Avui'.

També s'ha referit al relleu en la direcció dels Mossos d'Esquadra per assegurar que el nomenament de Pere Solé no significa “cap purga” en el cos policial ni tampoc ha provocat “cap mena d’inquietud entre els comandaments dels Mossos”.

Per altra banda, Forn ha asseverat que els Mossos d'Esquadra facilitaran la celebració del referèndum i respectaran “la legalitat catalana que emana del Parlament”. “No només no arribarem a impedir el referèndum, sinó que serà tot el contrari, en facilitarem la celebració”, ha assegurat.

El conseller d'Interior ha explicat que la policia de la Generalitat aplicarà la legalitat i “entre aquesta legalitat hi ha poder votar el dia 1 d'octubre”. “La policia catalana hi és per servir el poble de Catalunya”, ha reblat el titular d'Interior, qui ha afegit que “hem de tenir capacitat per fer bé les coses i assolir l’objectiu que tenim”.

Forn, a més, ha considerat que el Govern espanyol no suspendrà les competències de la policia de la Generalitat. “Una cosa és el que es diu, el que es diu o el que demana una determinada premsa, i l’altra és que es pugui fer efectiu. El procediment per fer això és molt complicat”, ha manifestat el conseller d'Interior.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Mosso emprenyat, Martorell, 24/07/2017 - 08:52

conseller com a mossos complirem la Llei. quina part d'això no entén vostè???

i la Llei no és la que vosaltres feu d'avui per demà, la llei la tenim feta des del 1978 i així ens ho ensenyaven a l'escola de policia, es diu Constitució Espanyola

deixeu de fer el ridícul si us plau

#18 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 24/07/2017 - 02:29

"Forn: “Jané se marchó porque quiso”"


I al tercer dia va resucitar.

Qui els hi esta escrivit aques fantastic guio ?

#17 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 23/07/2017 - 23:50

Esgarrifos.


http://www.eltriangle.eu/es/notices/2017/07/-maidan-catalan-8491.php

#16 Cat Show 3%, Bcn, 23/07/2017 - 21:14

Forn ...dones pena. Acabaras a la gargola.

#15 patimpatampatum , Palafrugell, 23/07/2017 - 19:49

Perquè no pleguen? Perquè no s'en van? Perquè no es difuminen dins l'espai sideral?
A molts catalans vostès ens fan passar vergonya.